Zoya Ivanka och Yves Rocher Or Précieux

Jag insåg just när jag postade L.A. Girl Gold Plated att jag har missat att visa den här gamla manikyren från innan min blogg existerade. Den är på en bas av mitt gamla favoritguldlack från Yves Rocher – Couleur Nature Or Précieux (därav associationerna från Gold Plated) och så har jag täckt över halvmånarna med såna där små självhäftande hålslagshålsförstärkningar i plast och målat resten med Zoya Ivanka. Det där med att ha förstärkningarna som mall såg jag någonstans på nätet och det är riktigt fiffigt. Dessutom hittade jag en förpackning sådana förstärkningar i en låda i mitt skrivbord på jobbet (jag har ”ärvt” en massa saker från de som hade jobbet innan mig) som ingen skulle använda till det de är avsedda för, så jag adopterade dem glatt som nageldekorshjälpmedel!

Jag tycker det blev rätt fint. Nu var det ju så länge sedan jag gjorde den här manikyren att jag inte har någon aning om hur Ivankas formula var eller hur många lager jag har av lacken. Det gamla Yves Rocherlacket var riktigt hiskeligt att måla med eftersom det nästan hade torkat ihop. Jag har försökt rädda det med en massa förtunning sedan dess, men det är fortfarande inte kul, direkt… Men jag gillar kombinationen av den strikta designen och glittret i lacken så det var värt kladdet. (Och nu har jag ju Gold Plated att lacka med istället! :-))

Publicerat på februari 26, 2011, i Diverse nageldekor, Yves Rocher, Zoya. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: