En annan sorts pyssel…

Jag har ju ibland nämnt att jag är lite generellt pysslig, så jag tänkte visa mitt senaste halsband som jag har pysslat ihop. Jag hade en period när jag tillverkade smycken i ohemula mängder, men eftersom jag är lite ombytlig av mig också så ledsnade jag på det och har nu inte gjort några på ett bra tag. I lördag fick jag ett par örhängen med lavastenar i födelsedagspresent av min bror som nyss varit på Island (jag fyller egentligen år idag, men vi firade lite i förväg) och med dem fick jag också lite blandade pärlor av lava för att göra ett matchande halsband av. Inspirationen slog till ganska ögonblickligen faktiskt, och jag petade ihop det här halsbandet innan middagen. De små silverpärlorna och låset hade jag hemma i gömmorna redan. Det var riktigt kul att göra smycken igen!

 

 

(Jag är medveten om att det här varken har med naglar eller drakar att göra, men efter lite funderingar har jag kommit fram till att jag får lägga upp vad jag vill på min blogg! ;-))

Publicerat på februari 28, 2011, i Övrigt pyssel. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Grattis!!!
    Väldigt tjusigt halsaband också!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: