BB Couture Vampy Varnish

Det här lacket är från en kollektion som bloggaren Vampy Varnish gjorde i samarbete med BB Couture. Jag har två av lacken (Vampy Varnish och Redwood Forest) och det första jag har testat är  Vampy Varnish, som är döpt efter hennes blogg. På hemsidan beskrivs det som en svart bas med olivgrönt glitter, men jag tycker att det mer ser ut som en mörkgrön bas med smaragdgrönt och guldigt glitter. Nåväl, jag har väl fel, antar jag. Det är i alla fall hur fint som helst och har ett underbart djup. I solen är det särskilt läckert, men jag har inte blivit utsatt för någon sol mer än när jag gått förbi något enstaka soligt fönster, så det har inte blivit några solbilder.

Formulan var också bra. Det var lättkontrollerat och hade täckt på två lager om jag hade varit lite noggrannare med det första. Nu blev det tre för att täcka några kala fläckar. Dekor hanns inte med… (Men ett sånt här lack är snyggt även utan dekor.)

 

Det har f ö hållit väldigt bra också. Nu har jag haft det i tre dagar och har bara lite tipwear. Jag ska nog byta nu, men det är bara för att jag vill göra något nytt!

 

Publicerat på mars 4, 2011, i BB Couture. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Gah, jag ångrar verkligen att jag inte beställde det här när Nailmail hade BB Couture. Kanske måste lägga en beställning på Overallbeauty. Det är så himla snyggt!

  Gilla

 2. Det har fantastiskt fint skimmer i solen men annars tycker jag det tenderar att bli lite väl mörkt.

  Gilla

  • Jag förstår vad du menar, men jag tycker nog att det är fint ändå. I alla fall så länge det är blankt och fräscht, när det blev slitet och tappade lystern efter några dagar var det inte lika roligt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: