Kritstrecksrandiga naglar

Jag måste nog få vara lite ego och säga att jag är skitnöjd med den här manikyren! 🙂 Första gången på länge som jag hann pyssla lite mer. Jag inspirerades av min nya fina kritstrecksrandiga korsett och gjorde matchande kritstrecksrandiga naglar. Basen är två lager av Orly Liquid Vinyl och ränderna är gjorda med vit striping tape från Trans Design. (Och så två lager Seche Vite för att få tapen att stanna kvar.) Det var pyssligt som attan och tog rätt lång tid att få dit tapen, men jag tycker det blev riktigt bra. Jag lyckades också hålla liv i den här manikyren i fem dagar, så det höll ändå länge med tanke på tiden det tog att göra det.

 

Annonser

Posted on mars 12, 2011, in Diverse nageldekor, Orly. Bookmark the permalink. 7 kommentarer.

 1. Det där var verkligen supersnyggt!

  Gilla

 2. Jag förstår verkligen att du är nöjd, det ser jättesnyggt ut!

  Gilla

 3. Otroligt snyggt och dessutom all cred till dig som orkade med allt pyssel.

  Gilla

 4. Tack till er alla! 🙂

  Gilla

 5. Extremt snyggt! Imponerande!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: