Livstecken

Jag tänkte bara ge ifrån mig ett livstecken… Jag är inne i en period med väldigt mycket att göra på jobbet, så jag hinner inte med bloggen just nu. Jag hinner nätt och jämnt måla och fota naglarna, och det finns bara inte tid till att blogga också. Det borde lugna ner sig efter den 1:a april, så jag får återkomma då, men nu kommer det nog inte hända så mycket på ett tag. Men jag har inte slutat blogga, det är bara en paus tills tillvaron blir lite mer under kontroll!

Publicerat på mars 21, 2011, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Saknar dina inlägg! 🙂 Men har man massor att göra kommer ju bloggandet i skymundan, så är det bara!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: