L.A. Girl Metal Copper Alloy

Jag är tillbaka! Tillvaron börjar lugna ner sig en liten aning nu, så nu ska jag nog återuppta bloggandet. Det har varit enormt mycket på jobbet, och så har jag dessutom varit i Paris på en kombinerad jobb- och semesterresa. Jag har i alla fall lackat naglarna under hela tiden, fast jag inte har bloggat, så jag har lite i arkivet att ta av.

Den här manikyren gjorde jag just i Paris, faktiskt. Det är ytterligare ett av L.A. Girl Metal-lacken jag beställde för ett tag sedan, Copper Alloy. Det är riktigt sådär eldrött/orange med jättefint guldigt skimmer och metallisk yta. Eftersom det faktiskt var sol i Frankrike så fick lacket komma till sin rätt och gnistra lite. Det var riktigt trevligt att lacka med och krävde tre lager för att täcka. Det höll också väldigt bra, hela fem dagar utan några större skavanker (vilket var bra eftersom det sammanföll med min hemresa när jag inte hann lacka om).

Dekoren var ganska enkel, men jag gillade den. Det är två ränder per nagel med svart striping tape från Trans Design som jag har målat med det svarta cracklelacket Black Tag från IsaDora mellan. Lite pilligt med tapen, men annars inte så svårt och rätt effektfullt.

Och så en bild från Eiffeltornets andra avsats med vår krafthämtningsöl innan vi fortsatte uppåt. (Med hiss sista biten i o f s, men man var tvungen att köa rätt länge till hissen.) Den blev rätt suddig, eftersom kameran fokuserade på ölen istället för nagellacket (något som jag ändå tycker var rätt sympatiskt av den ;-).

Publicerat på mars 28, 2011, i Diverse nageldekor, IsaDora, Krackelerande lack, L.A. Girl. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Jag är ett stort fan av Copper Alloy, tycker det är det finaste av Metal-lacken faktiskt. 🙂

    Gilla

  2. Det är verkligen ett makalöst vackert lack!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: