Åhléns removerservetter

När jag skulle till Paris försökte jag minska på min packning och köpte därför på mig ett paket removerservetter från Åhléns. Jag kommer inte ihåg vad de kostade, men det var inte farligt mycket. För dyrt för att användas till vardags, förstås, men helt ok för at ha som reseförpackning. Det var 10 engångsförpackade servetter i asken, jag använde tre för att ta bort en manikyr. Jag tyckte de var riktigt bra, jämförbara med Depends snabba remover, som är min favorit. Att servetterna var lite grova i strukturen var också bra eftersom det gjorde att det var lite lättare att gnugga bort lackrester. Klart rekommenderat som resealternativ!

Publicerat på mars 29, 2011, i Tips och recensioner. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: