L.A. Girl Metal Alkaline Blue (med kattunge)

Jag hade inte tänkt visa min nuvarande pedikyr egentligen, men så fick jag så söta bilder med en av mammas kattungar, så ni får se den ändå. Lacket är Alkaline Blue från L.A. Girls Metal-kollektion. Det är lika trevligt att hålla på med som de andra lacken i kollektionen, täcker på två lager och är en härligt kaxig knallblå färg. Bra för vårtår! På det en liten silverfjäril på stortån och en blomma på lilltån. Dekalerna har jag köpt på eBay.

Och så kattungen då – min mamma föder upp sibiriska katter och den senaste kullen är nu sju och en halv vecka gamla. De är superbusiga och supersöta! Lilla Cirdan tyckte att mina fötter var rätt roliga och tuggade lite på dem så jag passade på att kombinera två bra saker på samma bild; nagellack och kattungar!

Publicerat på april 25, 2011, i Dekaler, L.A. Girl, Pedikyr. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Aww vilken sötnos! Och vilken härlig färg på tårna 🙂

  Gilla

 2. Ja, han är riktigt hjärteknipande! 🙂

  Gilla

 3. Aw! Sött! Jättefin kattunge och söt pedi!

  Gilla

 4. Vilken underbart söt liten snutt! Och Alkaline Blues är också tjusigt!

  Gilla

 5. Hehe, snacka om klockrena bilder!! Underbart lack och världens sötaste lilla hårboll!!

  Gilla

 6. Tack allihopa! Både lacket och Cirdan är ganska underbara, faktiskt! Särskilt Cirdan, han sov i mina händer häromdagen…

  Gilla

 7. Ska. Inte. Ha. En. Katt. Till.
  Men vill. Guuuuuuuuuuud så söt!!

  Gilla

  • Jag är kanske lite småelak som frestar folk med bilder på söta kattungar? 😉 Själv är jag lite skyddad – jag bor med en pälsdjursallergiker. Och Katla skulle knappast uppskatta kattsällskap heller. Jag får nöja mig med att knarka kattungar hos mamma.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: