L.A. Girl Metal Obsidian och Nfu Oh 56

Det här var det första av L.A. Girl Metal-lacken som jag inte blev överdrivet förtjust i. Det ser himla fint ut i flaskan, men det blev inte så speciellt på nageln. Glittret kommer inte riktigt fram ordentligt och det blir mest som ett lite gråtonat svart lack. Inget fel med det, men jag hade hoppats på mer bling. Dessutom var det lite mjukt, även under Seche Vite, och blev lite smårepigt väldigt fort. Applikationen var bra, det täckte fint på två lager, men hållbarheten var faktiskt inget vidare. De andra lacken har jag lugnt kunnat ha i fem dagar utan att det knappt synts någon tipwear, men det här hade ganska rejäl tipwear redan efter ett dygn.

Allt sammantaget gjorde att jag efter bara ett dygn ledsnade på det och la på ett lager Nfu Oh 56, ett underbart grönt flakelack. Det är riktigt tjusigt, och särskilt när det är lite vårsol ute så det får glittra loss. Det har en duokrom effekt i blått också, som inte direkt gör det fulare. Jag älskar verkligen djupet i Nfu Ohs flakelack, det känns som att man har ädelstenar på fingrarna!

Annonser

Posted on maj 5, 2011, in L.A. Girl, Nfu Oh. Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

 1. Jag tycker så mycket om Obsidian Black! Varje gång jag har den brukar jag få massor med komplimanger och den är så läcker! Synd att du inte gillade den lika mycket men ge den en chans till. Nfu Oh har en del fina flakes, det har de verkligen.

  Gilla

 2. Tja, jag får väl ge den en chans till. Kanske i sommar när det är lite mer sol. För den var ju onekligen fin i solen.

  Gilla

 3. Hej, har precis upptäckt vad fina nfu-oh lacken är.. men såg att dom ligger runt 30$ på e-bay. Var köper du dessa lack och vad ligger priset på då?
  Tacksam för svar på mailen: ninasegen@telia.com
  Nu ska jag fortsätta kika runt i din fina blogg =)
  // Nina

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: