L.A. Girl Metal Brass

Det har var ett lack som jag tyckte mer om än jag trodde jag skulle göra. Det slank med beställningen mest för att det var så billigt och för att jag älskar formulan på den här kollektionen. Egentligen är det en sån där snäll färg som jag inte brukar fastna för, men jag tyckte faktiskt jättebra om den. Den var vilsam och elegant att ha på fingrarna utan att bli tråkig. Jättefin, helt enkelt! Det är en rätt ljust brun färg med massor av silverfärgat skimmer. En ganska kall färg, och den skiljer sig lite från den övriga kollektionen som är lite mer mättad och färgstark. Jag hade Brass i fem dagar utan att ledsna på den. Och utan knappt någon tipwear alls. På femte dagen gick en flisa, så då bytte jag lack.

Den var, som resten av kollektionen, väldigt trevlig att lacka med. Täckte på två lager. Inga konstigheter.

En bild tagen inomhus vid skrivbordslampan:

Och utomhus i sol:

Dekalerna kommer från eBay och var rätt trevliga att hålla på med. Följsamma och höll bra. Det kändes som att de kompletterade det eleganta lacket rätt bra och blev en fin kombination.

Och så till slut en bild där skimret syns lite bättre:

Annonser

Posted on maj 8, 2011, in Dekaler, L.A. Girl. Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

 1. Jag kan tyvärr inte se dina bilder idag men jag älskade också Brass mer än jag hade trott. Den är snygg!

  Gilla

  • Då vet du ju ändå hur den ser ut, så det gör ju inte så mycket om du inte ser bilderna. Men den är oväntat snygg på nageln, det är den! Finare på riktigt än på bild också!

   Gilla

 2. Men jag vill ju se diiiiiiina bilder…. 😀

  Nu kan jag se! Fin dekor!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: