Tystnad

Som ni kanske har märkt har det blivit lite sporadiskt bloggat på sistone. Det är inte så att jag har lagt av, men saken är den att jag ska gifta mig i juni och har fått för mig att jag ska sy min egen brudklänning, så jag har liksom lite annat pyssel att ägna mig åt. Jag fixar fortfarande naglarna och fotar dem, så det finns lite i arkivet som kommer upp när jag får tid att fixa bilderna. Jag kommer igen så småningom, men närmaste månaden blir det kanske lite glest mellan inläggen!

Annonser

Posted on maj 20, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 8 kommentarer.

 1. Oj, vilket projekt! Hoppas det blir som du tänkt dig och att du så småningom återvänder!

  Gilla

 2. Men det är ju underbart! Grattis!

  Gilla

 3. Kul att höra att du ska gifta dig! Då kanske man kan få se några möjliga bröllopsmanikyrer här så småningom? 🙂

  Gilla

 4. Oioioi, så spennende! Lykke til!

  Gilla

 5. Grattis! Kul att höra! OCh vi kan vänta lite, men då måste vi få se klänningen när den är klar. ;D

  Gilla

 6. Tack för alla gratulationer, raringar! 🙂 Klart jag kommer tillbaka – jag har ju en massa bilder i kameran som måste ut! Det kan nog bli en bild både på brudklänningen och bröllopsmanikyren när alltihopa väl är över också. Fast bröllopsmanikyren kommer nog inte bli så avancerad – vi kommer ha en familjemiddag kvällen innan bröllopet, så det kommer inte finnas så mycket tid till naglarna. Men det blir i alla fall ingen klassisk fransk, så mycket kan jag lova!

  Gilla

 7. Tack! Nu är jag hemma i Sverige, nygift och med massor av manikyrer jag inte har visat er än, så nu kommer det nog bli en del inlägg framöver! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: