A-England Tristam

Det här lacket har blivit väldigt hypat i bloggosfären – och nog ligger det något i det! Jag vet inte riktigt vad jag gillar så mycket med det, men det diskreta hologlittret i det mörkt jeansblå lacket känns väldigt elegant och tilltalande. Tyvärr syns det inte särskilt mycket annat än i solljus, men det är en väldigt fin blå färg i grunden i vilket fall. (Dessutom misstänker jag att alla lager överlack jag var tvungen att använda för att jämna ut dekoren kan ha gjort att hologlittret inte kom fram så bra. Det syntes nämligen mer när det var nylackat, innan allt överlack kom på.) Formulan var också riktigt trevlig. Lite åt det rinniga hållet, men det jämnade ut sig väldigt fint och var helt täckande efter bara ett lager! Nu har jag två i alla fall, men det var bara för att få det tjockt nog för dekoren att fästa. Det var första gången jag testade A-England, och det kommer nog bli fler flaskor!

Dekoren, ja… Jädrar, det var nästan i pyssligaste laget att få dit den där spetsen. (Den kallas för ”laser lace” och jag har köpt det på eBay för rätt länge sedan. Spets är den närmaste översättningen jag kan komma på, även om det inte egentligen ser ut som spets i mina ögon.) Jag fick göra en hand i taget och låta det torka helt emellan för att kunna hantera saxen då jag klippte till den. Förmodligen är det bäst att klippa till den på förhand, men det är nog inte heller så lätt. Att försöka trimma ner spetsen på högerhanden med en liten brodyrsax i vänster hand som inte alls ville användas av vänster hand var inte helt lätt. Nåja, det blev ganska bra till slut, om än lite knöggligt och ojämnt. Spetsen glänser i blåa och lila toner som passar bra ihop med lacket, och att den är lite holoartad gör att den matchar lacket ännu bättre.

Bilderna är tagna i solsken, så glittret syntes ganska bra. I alla fall jämfört med inomhus.

Annonser

Posted on maj 22, 2011, in A-England, Diverse nageldekor. Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

 1. Du är så oerhört påhittig med dekorer och sånt! Imponerande! LAcket är verkligen vackert. Jag gillar också den blå tonen i det.

  Gilla

  • Tack! 🙂 Jag tycker inte det är så svårt – jag bara bläddrar lite bland alla mängder med dekorer jag har handlat på mig genom åren! 🙂
   Och visst är det ett fint lack!

   Gilla

 2. Oj, har aldrig sett nått liknande, cool. Och lacket är ju så fint!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: