Del Sol Heartbreaker

Det här var faktiskt ett riktigt skitlack, om jag ska vara helt ärlig. Det var väl ok att applicera, ganska skirt, så det tog 3-4 lager innan det blev täckande. Det ska byta färg i solsken, vilket det till viss del gör, men det är knappt synligt. Inomhus är det ganska standardrött och utomhus blev det lite mer blårött. Men hade jag inte tittat efter det så hade jag nog knappt märkt det. Det är ett ganska fint rött glitterlack, men inte speciellt på något sätt, det finns många finare röda glitterlack. Jag tycker basen är lite för skir och kornen lite för grova för att det ska vara riktigt snyggt. Men det som gjorde att jag klassar det som ett riktigt skitlack är att det missfärgade mina naglar helt enormt! De var ljusröda när jag hade tagit bort lacket, och då använde jag foliemetoden så det var inget gnuggande eller annat som kan förklara missfärgningen. Nej, det här var en besvikelse och åker i soporna med en gång, faktiskt!

Inomhus:

I solsken:

Annonser

Posted on juni 27, 2011, in Del Sol. Bookmark the permalink. 6 kommentarer.

 1. Så trist med sånna lack! Missfärgningar är inte okej

  Gilla

 2. Å nu undrar ju jag som inte kan nageltermerna så bra vad foliemetoden är?? =) Snygg färg men trisst med missfärgningar. Har röda naglar nu, men en china glaze som jag inte minns namnet på och ett rött flakelack från nfu-oh över… det är nåt speciellt med röda naglar =)

  Gilla

 3. Nej, mitt bytte heller inte färg… Missfärgad blev jag dock inte. 😀

  Gilla

  • Bra att du slapp ljusröda naglar! Det spelar väl förmodligen roll vad man har för underlack, så det kanske inte missfärgar jämt. Jag har i alla fall slängt mitt nu, jag kommer ju ändå inte använda det igen. Fast missfärgningen gick faktiskt bort efter några omgångar med andra lack.
   Tråkigt med Del Sol att de inte funkade så bra. Jag är glad att jag bara köpte tre eftersom inget av mina bytte färg.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: