Gröna marmornaglar

När jag cyklade från jobbet idag blev jag påcyklad av en riktig jubelidiot. Hon hade solen i ögonen och cyklade i ganska hög hastighet på vänster sida av cykelbanan – dvs rakt in i mig! Inga stora skador, som tur var (jag blev mest rätt arg), men tyvärr blev min vänstra hand lite mosad mot hennes cykel så jag kommer ha en del mindre aptitliga sår på mina nagelbilder en tid framöver… 😦 Jag ska försöka beskära bort dem så gott det går, men de sitter dåligt till, så det är inte säkert att det går. Snällaste maken skjutsade i alla fall iväg mig så jag fick sushi till middag för att trösta mig och jag har dessutom fått mitt paket från Nailmail, så jag har lite nya nagellack att muntra upp mig med i alla fall!

Jag har i alla fall lite arkivmanikyrer kvar, så ni slipper såriga fingrar ett tag till. Det här är en grönmarmorerad nagelfolie över ett (tror jag) lager av ett urgammalt grågrönt Rimmellack, 591 Millennium. Det är som sagt en bra ide att försöka matcha folien med baslacket eftersom man sällan lyckas få den att täcka till 100%. Folien var sjysst att jobba med och jag tycker det blev riktigt snyggt! Jag har också insett nu att det är otroligt kinkigt med tajmingen när man ska applicera folien. Man ska sätta dit den precis när limmet blivit genomskinligt, om man väntar kortare eller längre blir det mycket svårare att få den att fästa. Därför har jag börjat med att göra en nagel i taget. Det tar lite längre tid, men inte mycket eftersom folien fäster bättre från början och inte strular så mycket.

Annonser

Posted on juni 28, 2011, in Nagelfolie, Rimmel. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Folie är så coolt på dig men jag pallar inte. Det blir aldrig bra på mig…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: