Ozotic Pro Eclipse (505)

Jag har upptäckt ett nytt favoritmärke! Sminkan visade några sketasnygga hololack från Ozotic Pro som gav mig och min kollega Karin svåra habegär. De säljs från en australiensisk webshop, Picture Polish, så de var inte helt billiga att få hit, men det var verkligen värt det! (Nu har de dessutom sänkt fraktkostnaden, så det blir snart en till beställning.) Jag och Karin var lite smarta och beställde fem var men samordnade oss så vi skulle kunna låna av varandra och testa fler av dem. Det första jag testade är sålunda ett av Karins lack (eftersom hon är i Peru och inte har fått dem än), det multikromatiska Eclipse (505). Det är tänkt att bäras över ett svart lack, så jag hade två lager av Orly Liquid Vinyl under två lager Eclipse. Tyvärr hade Liquid Vinyl börjat tjockna vilket ledde till att det aldrig torkade riktigt och blev buckligt även efter några dagar. Jag har provat ett annat multikromatiskt lack sedan dess (på Lotta), och de tog också tid att torka, så de har nog ganska lång torktid. Men det tjocka krämlacket i botten gjorde det mycket värre, tror jag.

Torktiden är dock den enda nackdelen med det här lacket, det är grymt snyggt! Det skiftar mellan blått, grönt, lila, turkost… tja – en massa färger helt enkelt. Som oljespill i vattenpölar… Det blev helt enkelt lite bildspam, det var svårt att göra det rättvisa annars.

Formulan var för övrig bra och lättjobbad och hållbarheten riktigt bra. Jag hade det nog i 4-5 dagar utan att det blev överdrivet slitet. (Dock var det ganska buckligt mot slutet…)

Annonser

Publicerat på juni 29, 2011, i Diverse nageldekor, Orly, Ozotic Pro. Bokmärk permalänken. 11 kommentarer.

 1. Helt underbart!!!

  Gilla

 2. Visst är de snygga! Var tvungen att köpa hela kollektionen och de är ju helt underbara allihop! Värda sina dyra priser 🙂

  Gilla

 3. De är helt underbara! Och nu är de på rea till den 5:e juli, dessutom, så jag ”råkade” beställa en bunt till… 🙂

  Gilla

 4. Ohh vad fint! Är sjukt sugen på dessa också men har tyckt att frakten har varit så otroligt dyr. Nu ser den lite bättre ut tycker jag! Ser däremot ingen rea på deras sida…Jag skulle defintivit kunna tänka mig att sambeställa om ni ska skicka efter någon mer gång!

  Gilla

  • Tusan också, jag skickade iväg en beställningen alldeles nyss! Men det kan säkert bli fler beställningar, jag har fler lack jag vill ha därifrån.

   Det är bara rea på Ozotic Pro-lacken, inte deras eget märke, och man måste gå in på respektive lack för att se det. De har satt ner priserna med 10%. Det är ju fortfarande rätt dyra lack, men de är så sjukt snygga att det är värt det…

   Gilla

 5. Wow, for en nydelig farge!!! Fantastisk ☺

  Gilla

 6. Oooooooooooooooo…..

  Vill ha!!!!!!!!!

  Gilla

 7. Åhh vad snyggt! Vilka härliga färgskiftningar!

  Gilla

 8. Visst får man ett gräsligt habegär av att se det här lacket? Och det är faktiskt lika läckert på riktigt som på bild, om inte bättre! 🙂

  Gilla

 9. Vad snyggt det är över svart!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: