Mavala Blue Curaçao

Jag har nästan inga Mavalalack, och inte brukar jag gilla vare sig turkost eller krämlack, men av någon anledning föll jag för det här lacket. Kanske någon slags sommarpsykos, men jag ville absolut ha det på mina tår när jag såg det. Nu är det där och jag gillar det verkligen, det gör mig glad! Formulan var riktigt bra också, det täckte på två lager och var precis lagom tjockt. Blommorna målade jag på fri hand med ett vitt nail art-lack och satt dit orangea strasstenar i mitten med en klick gult nail art-lack. Jag tror jag hade något liknande på tårna förra sommaren också, fast på grön botten, så det är ett beprövat koncept.

I barely own any Mavala polishes, and I usually don’t like either turquise or creme finishes, so I don’t really know why I got this polish. Maybe some kind of summer psychosis? I just knew I had to have it on my toes as soon as I saw it… Well, it is there now and I really like it! The formula was really good too, it was opaque in two coats and was just thick enough.

I painted the flowers with a white nail art polish and added some orange rhinestones. I think I had something similar on my toes last summer as well, but on a green background…

Publicerat på juni 29, 2011, i Frihandsmålning, Mavala, Pedikyr. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

  1. skincarebymalinr

    Supersnygg färg, den ska jag försöka leta upp!

    Gilla

  2. Dette var sommer, supersøtt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: