Ozotic Pro Elytra 528

Det här är ännu ett underbart Ozoticlack (beställt från australiensiska Picture Polish), Elytra 528. Det är ett multikromatiskt glitterlack som skiftar mellan grönt, blått, lila och guld beroende på ljuset. Helt fantastiskt tjusigt! Jag hade ett annat ur samma serie i helgen, nr 530 (bilder kommer senare),  och jag fick t o m kommentarer på det från män som normalt sett inte lägger märke till nagellack alls! De här lacken är helt unika såvitt jag vet – jag har i alla fall inget liknande!

Formulan är dessutom riktigt bra! De är skira i sig själv, och därför har jag två lager över ett lager svart krämlack (Orly Liquid Vinyl), men det var lätt att lacka med och håller grymt bra! Jag hade det i fem dagar och det såg helt fräscht ut även femte dagen. (Jag råkade dock skala bort lite lack med en potatisskalare på femte dagen, det hade säkert kunnat hålla någon dag till annars.)

De här lacken är fantastiskt fina och faktiskt värda den dyra frakten från Australien. Fram till på söndag har de dessutom 10% rabatt på dessa lack, så passa på om du vill ha dem!

Inga bilder gör det här lacket rättvisa, men det blir lite bildspam för att försöka i alla fall.

Förresten har jag fått mitt första lack att referera, just från Picture Polish! De ska ha en ”Blog fest” den 25/7 då alla deras lack (jag tror det gäller deras eget märke, inte Ozotic) ska refereras av nagelbloggar världen runt. Det är kul att vara med på en sån grej (nog för att jag fattar att det är ett PR-jippo, men ändå… Det är en lite kul ide.) Jag tänkte hur som helst börja dra en kort sammanfattning av mina blogginlägg på engelska framöver ifall det skulle vara så att någon engelskspråkig tittar in på grund av detta. Eftersom jag pratar och skriver på engelska hela dagarna på jobbet så borde det ju inte vara så jobbigt, men det är ju alltid skillnad på hur man uttrycker sig på sitt modersmål och andra språk…

So… Ozotic Pro Elytra 528 is a truly gorgeous polish! It has multichromatic glitter in green, blue, purple and gold, and the colours shift with the light. The formula is great. It is quite sheer and is best layered over a black creme, in my case Orly Liquid Vinyl, but it stayed on without chipping for five days and looked really good until I took it off. I bought this from the Australian web store Picture Polish, and it is actually worth the high postage cost to get it since it is quite unique. At least I have nothing like it and it is just beautiful!

Annonser

Publicerat på juli 6, 2011, i Orly, Ozotic Pro. Bokmärk permalänken. 13 kommentarer.

 1. Jag var också tvungen att beställa alla de här men har inte använt dem än :p Vad kul att du ska vara med i Blog Festen också, e nyfiken på vilket lack du fick 🙂

  Gilla

 2. Wow! Är sååå sugen på att beställa men har gjort av men lite mer pengar denna månad än vad jag borde…Sitter och velar om jag borde beställa 1-3 lack ändå när det är 10% men kan inte riktigt bestämma mig.

  Gilla

 3. Åh vilken underbar färgkombination på lacket! Superfint!

  Gilla

 4. Cactus: jättekul att du också ska blogfesta! Jag ska visa Rouge. Ska bli kul att se alla deras lack i bloggar överallt. Bra att det kommer att finnas swatchar så det räcker framöver! De verkar ju t o m ha delat ut dubbla ex av vissa lack, så jag misstänker att alla som hörde av sig fick vara med – det förklarar varför en sån liten småbloggare som jag kom med.
  Lina: det värsta är att frakten är så präktig att jag känner att jag vill beställa ett gäng när jag gör det för att slå ut frakten på fler lack. Det blir inte billigt… Men jag skippade Nailmail den här månaden för att kompensera. (Jag har ju en beställning Ozotic till på g…)
  Honi: ja, det är helt fantastiskt underbart, faktiskt! 🙂

  Gilla

 5. Wow..herrejösses, I’m in looove! Vrålsnyggt!!

  Gilla

 6. Gah!!! Snart kan jag inte motstå Ozotics lack – fast jag egentligen tycker de är för dyra.

  Gilla

 7. Läckert

  Gilla

 8. Jag har samma lack och det är såååå vackert!

  Gilla

 9. Vilket helt otroligt lack. Sjukt. Sjukt vackert!

  Gilla

 10. Nailtastic: Äh, klart du måste ha några av de här även om de är dyra. De är ju faktiskt helt unika! Personligen har jag insett att jag hellre skippar två andra lack och köper ett Ozotic Pro istället. Jag har ju egentligen de flesta ”vanliga” nyanser som jag gillar redan.
  Rasmusmatte, Sminkan och Lillasyster: Ja, helt otroligt fint är det! Jag förstår inte varför inte fler märken gör såna här lack!

  Gilla

 11. Helt galet snyggt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: