Ozotic Pro Flame (518)

Det var det här lacket som fick mig att upptäcka piCture pOlish och startade min senaste köphysteri. Sminkan visade det för ett tag sedan och det är bara så otroligt tjusigt. Det är ett sånt där lack som får en att gå och stirra dumt på sina naglar när man är utomhus. De flesta holografiska lack jag har är så bleka, och jag är ju inte så förjust i ljusa lack, men Ozotic Pro kan faktiskt göra präktigt holografiska lack i mörka nyanser. (Jag har precis fått hem ett svart som jag inte hunnit prova än, men som ser helt groteskt snyggt ut i flaskan.) Regnbågarna i det här lacket är otroliga. Basfärgen är egentligen lite för rosatonad för min smak men jag älskar det ändå.

Formulan kommer jag knappt ihåg, det var så länge sedan jag hade det. Jag tror den var bra och inte behövde mer än två-tre lager. Har för mig att hållbarheten var ok.

Det blir bildspam – jag kan helt enkelt inte välja vilka bilder jag vill visa…

Dekalerna köpte jag när jag var i Prag och gifte mig. De är riktigt fina och tyvärr lär jag väl aldrig få tag i fler. De har faktiskt pyttesmå stenar som är lite holognistrande. Jättefina!

Jag ber förresten om ursäkt för min tystnad, jag har varit uppe i fjällen och sabbat mina naglar. 🙂 Trevligt var det i alla fall, jag kan meddela att det är lämmelår i år. Det bara kokade av lämlar runt fötterna på oss. Ni får en bild på en söt liten lämmel som kompensation.

De var väldigt ilska däremot och tjattrade ilsket åt oss när vi gick förbi. Och var vi för nära hoppade de upp och hotade att bita oss. Det sötaste var när vi paddlade förbi en simmande lämmel som vände och simmade ett litet extra varv för att kunna skälla ut oss lite extra. Otroligt komiskt, faktiskt!

This is a truly magnificent polish with gorgeous rainbows on a rich red base colour.  It makes me go around staring like a fool at my nails when I’m outdoors. It’s just amazingly beautiful!

I bought the decals in Prague when I was there and got married in June. They are really pretty and have small holographic rhinestones that matched the polish nicely.

The formula was good – I think. It was a while since I had it on since I’ve been on vacation in the Swedish mountains ruining my nails. 🙂 I can report that it’s a lemming year this year. There were lemmings all over, and they are really angry little buggers. They were chattering angrily at us when we passed, which was really adorable and very silly.

Publicerat på juli 21, 2011, i Dekaler, Djur och natur, Ozotic Pro. Bokmärk permalänken. 14 kommentarer.

 1. Vill ha det där lacket! Och en lämmel!

  Gilla

 2. Haha! En kompis till mig var i fjällen över något av vinterloven, tillsammans med sina barn. Det var en lämmel som hoppade upp på hennes dotters längdskidor och skällde på henne. Hysteriskt kul.

  Och snyggt lack. *dregel*

  Gilla

 3. Lacket är ju helt underbart, men lämmeln tar ju priset, så vansinnigt söt! Fluffboll!

  Gilla

 4. Åh vad tjusigt det ser ut! 🙂

  Gilla

 5. Sarah: Jag drabbades av habegär hela tiden när jag hade de där söta fluffiga sakerna studsande om fötterna, men deras extremt aggressiva beteende fick mig motvilligt att inse att de nog ändå inte är så bra husdjur…
  Mrs Data: Hehe, det låter som typiskt lämmelbeteende! De verkar tro att de är mycket större än de är.
  Cactus: De är verkligen bedårande söta, faktiskt!
  Honi: Japp, ett helt underbart lack, verkligen! 🙂

  Gilla

 6. Vilken underbar bild på lämmeln! Och jag vill ha en hel koloni som skäller på mig men helst utan att behöva vara i fjällen…

  Gilla

 7. Wow vilket nagellack! Och jag hörde också av en kompis om de arga lämmlarna. Haha. Man tror det inte när man tittar på fotot, så gullig ju! 😛

  Gilla

 8. Fantastiskt lack och fantastisk lämmel! Skulle bra gärna vilja se ett lämmeltåg i verkligheten, men är ju tyvärr ingen fjällenmänniska. Eller naturmänniska överhuvudtaget. Har nära nog fobi för naturen, hehe.

  Gilla

 9. Damn vilket fantatsikt lack! Måste också köpa såna här!!! Men ska ta min Kroatienresa först, ingen tung shopping innan dess…

  Gilla

 10. Sminkan och Nailtastic: Men det är ju så fint i fjällen, ni borde verkligen prova att åka dit! Man behöver ju inte klättra runt i obanad blockstensterräng som jag gjorde senast (det var i o f s lite motvilligt, men ska man ta sig till de små tjärnarna som fisken finns i så är det inte så mycket att göra), det finns ju mer lättillgängliga ställen. Fast så är jag väl å andra sidan en inbiten fjällmänniska, jag tror inte det är mer än en handfull somrar i mitt liv som jag inte varit där.
  Helga: Ja, visst ser de gulliga och ofarliga ut? Jag kan tyvärr inte ladda upp videoklipp, men om jag kunde skulle jag kunna visa på en riktig attacklämmel som till och med hoppade upp mot oss, ilsket tjattrande!
  Emma P: Japp, det måste du! De här går inte att stå emot, inte ens när man som jag belagt sig själv med nagellacksköpstopp…

  Gilla

 1. Ping: Ozotic Pro Purple (513) « Nageldraken

 2. Ping: Ozotic Pro Chocolate (524) « Nageldraken

 3. Ping: Ozotic Pro Mish Mash 532 « Nageldraken

 4. Ping: Holofredag: Ozotic Pro 518 | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: