Ozotic Pro Elytra 530

Åh, det här lacket önskar jag att jag ägde! Tyvärr var jag inte smart nog att köpa det själv, men hade turen att Karin, som hade beställt det när vi beställde lack tillsammans från piCture pOlish var i Peru när paketet kom och lät mig testa hennes lack medan hon var bortrest, så jag har i alla fall fått ha det på naglarna i några dagar. Det är grymt snyggt! Det är ett multikromatiskt glitterlack som skiftar från grönt till guld till koppar till purpur till rött. Helt fascinerande att ha på fingrarna. Det här lacket fick jag till och med kommentarer på från män som aldrig brukar lägga märke till mina knasiga nagellack, så speciellt är det! Måste köpa det i nästa beställning…

Liksom de andra Elytralacken och även de multikromatiska lacken är det för skirt för att bäras på egen hand och gör sig bäst över ett svart krämlack. Jag har två lager Elytra 530 över ett mycket noggrannt lager Orly Liquid Vinyl. Eftersom glittret är så skirt så måste det svarta vara helt täckande om inte kala fläckar ska synas. Det var helt ok att lacka med och torktiden var normal. Elytralacken verkar inte torka lika långsamt som de multikromatiska Ozotic Prolacken. Hållbarheten var bra, skulle jag tro. Jag hade mitt i tre dagar innan det var för slitet för att tas bort, men då var jag å andra sidan ute och vandrade och badade och hade mig, så det var lite hårdare slitage än normalt. Det var inte farligt knöggligt alls för att vara ett glitter, vilket alltid är trevligt. Det räckte med ett lager Seche Vite för att få det jämnt.

Det blir bildspam igen, det här lacket har så många skiftningar att det förtjänar det!

Yet another fantastic Ozotic Pro polish! This is a multichromatic glitter that shifts from green to gold to copper to purple to red. Just marvellous! I got comments on this polish from men who usually don’t even notice my nails, it was that special. I just wish it was mine… (I borrowed this from a friend.)

As the other Elytra polishes, and also the multichromatic Ozotic Pro polishes, this is too sheer to be worn alone, so I used two coats of Elytra 530 over one careful coat of Orly Liquid Vinyl (a black creme). The formula was good and the drying time normal. It was remarkably smooth for a glitter, I only needed one coat of Seche Vite to even it out.

Publicerat på juli 24, 2011, i Orly, Ozotic Pro. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Jag har inte kommit mig för att använda det här än, de multikromatiska stod över på prioriteringslistan. Men det är väldigt snyggt!

  Gilla

  • Jag tycker nästan att det här är ännu snyggare än de multikromatiska. Nästan, jag är inte säker… 🙂 Men man får liksom både den multikromatiska effekten *och* glitter – två bra saker istället för en!

   Gilla

 2. Ohh very nice. You captured the many colours of the glitter so beautifully in your photo. Maybe I will have to get 530 too? Off now to check out the rest of your blog.

  Gilla

  • Yes, you definitely need to get 530, it is amazing! Thanks for your nice words! I hope you like my blog – unfortunately it is mostly in Swedish, but I will be writing a little in English as well from now on at least.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: