Holofredag: Ozotic Pro 518

Dags för en gammal goding att få komma fram och lufta sig ett tag! När jag skulle välja lack till vår lilla födelsedagsfest som jag och maken hade förra helgen (vi fyller år med två dagars mellanrum, så det blir gemensam fest) så kunde jag inte hitta något av mina ca 70 otestade lack som jag var sugen på. Det är lite knasigt, faktiskt… Men jag skulle ha en av mina 50-talsklänningar på festen, och till de tycker jag att det känns rätt med ett riktigt rött lack, och något sådant fanns inte bland de otestade. Dessutom har ju våren återkommit, och med det suget efter holo. En titt på mina swatchstickor avslöjade att jag faktiskt bara äger ett endaste rött linjärt hololack! (Så nu kan jag tillåta mig att köpa fler i andra röda nyanser. 😉 Ett lite mer blårött vore inte fel… Kan någon kanske tipsa om ett blårött linjärt holo med maffiga regnbågar?)

Men det här är ju ett jättevackert lack, så det är kul att ha det igen! Det är faktiskt min första stora holokärlek. Det här köpte jag någon gång under första halvan av 2011 och det här var innan holoexplosionen. De första hololacken jag hade var alla väldigt bleka i färgerna, men här kom äntligen Ozotic med hololack i mörkare, mer mättade färger. Ni kan läsa om hur lycklig jag var här. 🙂

När jag skrev det inlägget hade jag hunnit glömma bort lackets egenskaper (det här var innan jag började föra anteckningar), men nu kan jag rapportera att det hade små tendenser till holosjuka, men inte farligt, och täckte på två lager. Fast det kanske inte spelar så stor roll längre – jag tror att Ozotic har slutat säljas, så det här lacket är nog svårt att få tag i numera.

Dessutom kan jag för en gångs skull vara med i Skimmerskuggans holofredag!

DSC07926

DSC07928

DSC07931

Time for the reappearance of an old favourite – my first big holo love! I bought this sometime in 2011 and was so happy to finally get a holo that wasn’t pale and silvery. This is a very saturated pinkish red with lovely rainbows. I think it still holds up really well!

I wore two coats and the application was decent. Some tendencies for dragging with the first coat, but not bad.

Publicerat på april 4, 2014, i Holofredag, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i rött, Ozotic Pro och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 13 kommentarer.

 1. Har bara en sak att säga: SNYGGT! 🙂

  Gilla

 2. Äger detta och trots att jag inte är så förtjust i just rött är jag väldigt glad att äga ett exemplar:)

  Gilla

 3. Verkligen ett vackert lack, tål att återanvändas helt klart:)

  Gilla

 4. Passionate about polish: Jag håller med! 🙂

  Lela: Jag är ingen rödfanatiker heller, men det här är så himla fint att man blir charmad ändå!

  Emma: Absolut! Man har ju mycket fint i gömmorna som faktiskt borde få komma fram då och då!

  Gilla

 5. Ruskigt snyggt! 🙂

  Gilla

 6. Mycket tjusigt! Och grattis i efterskott 🙂

  Gilla

 7. En av mina stora holokärlekar också!

  Gilla

 8. daPerley: Det håller jag med om!

  Kerstin: Tack! 🙂

  Sminkan: Vissa lack står sig bra med tiden! 🙂

  Gilla

 9. Det här är ju så fint!

  Gilla

 1. Ping: Halloween och holofredag: Solnedgång över kyrkogård | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: