Cactus Nail Polish Space Age Cactus

Nä, hörni, nu får det blir lite skärpning på mig! Jag har liksom lagt av lite med bloggandet på sistone. Vet inte riktigt varför, har bara inte varit så sugen. Har inte läst bloggar heller, så jag hade över 600 olästa inlägg på Bloglovin när jag loggade in idag… Jag tror att det kan vara en effekt av att jag har gett mig själv köpstopp för att komma ifatt med mina otestade lack. Jag har runt 70 lack jag inte har använt och samlingen har bara växt. Det känns lite stressande att inte hinna använda alla fina lack, för att inte tala om alla underbart fina lack jag har i samlingen som bara är använda en enda gång. Jag vill hinna använda dem också! Dessutom kommer jag få slut på uttrymme snart igen om jag fyller på i den här takten. Jag är nämligen en hamster av rang och har svårt att ge bort lack, även om jag inte gillar dem. Jag sitter alltid och tänker att jag kanske kommer att behöva dem till en nail art någon gång och så får de ligga och gro i en låda. Så nu får det vara stopp på inköpen ett tag, och det gör att det inte är lika kul att titta på lack eftersom jag bara blir frestad av en massa vackra lack hela tiden. Nåja. Det är ju verkligen lyxproblem!

Apropå det där med att ge bort lack så är det här faktiskt ett lack jag ska ge bort till en kompis. Inte för att det inte är fint, för det är det, men för att det är ganska osmickrande för min hudton. Jag trivs inte särskilt bra i den här färgen, men hon har inte så rosa hud som jag och klär jättefint i såna här nyanser. (Hon har trettifjorton olika orangea lack i nästan samma nyans som jag har lurat henne att köpa… :-P)

Det är faktiskt lite svårt att säga vilken färg det är på det här lacket. Tegelrött åt orangehållet med lite rosa ton? Jag tror det är lite, lite färgskiftande också. Till det är det också en fin, diskret holoeffekt. Riktigt fint, som sagt! Jag tror jag hade tre lager av det, men jag är faktiskt inte säker, men jag vill minnas att det var riktigt trevligt att lacka med. Jag bar det faktiskt inte som en full manikyr utan swatchade det bara eftersom jag var inställd på att ge bort det från början.

Det här lacket är gjort av allas vår Cactus, och jag köpte det (lite desperat kan erkännas) via mobilen i somras när vi var på fjällsemester. Men hennes webshop var så lättnavigerad att det faktiskt funkade via mobil.

 

DSC08036

DSC08038

DSC08052

DSC08055

DSC08059

This polish is made by the Swedish blogger Cactus, and I bought it through my cell phone while I was on holiday in the Swedish mountains last summer. They sold out really quickly, so I couldn’t wait until I got home. Unfortunately this is not really my colour, even though it is a pretty polish, so I will give it to a friend who doesn’t have as pink skin as I do.

It is sort of brick red/orange with pink undertones, and I think it might be slightly duochromatic. It has a discreet, but nice linear holo effect as well. I wore two coats and it applied nicely. 

Publicerat på april 5, 2014, i Cactus Nail Polish, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i orange och korall. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Jag tycker det är vackert! Och du behöver inte ha panik över 70 otestade.. Jag har en sisådär 150 😦

  Gilla

 2. Fint! Jag försöker också ha köpstopp pga för många otestade, men jag måste erkänna att det går sådär… 😉

  Gilla

 3. Tror jag hade gillat denna bättre än min Lithium. Tyckte den såg väldigt fin ut på dig.
  Jag har inget köpstopp men det har inte funnits mycket som har tilltalat mig det senaste halvåret vilket gjort att jag är nere i under trettio på otestat:)

  Gilla

 4. Lacky Corner: Oj, 150 är rätt många otestade! 🙂 Det räcker ett tag, det!

  Little Miss Nailpolish: Jo, samma här, jag köpte just två Nerds via en Facebookgrupp t ex… Men jag lyckas i alla fall hålla ner inköpstakten lite, så jag använder fler än jag köper!

  Lela: Ja, det kan nog vara finare än Lithium. Det är ett fint lack egentligen, bara inte riktigt min färg. Så skönt det måste vara att inte ha fler otestade! Du måste ju ha massor av finingar i samlingen som du kan få tid att använda. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: