Ozotic Pro Galaxy (526)

Det här lacket blev jag faktiskt lite besviken på. I flaskan ser det ut att vara helt galet holografiskt (som ni ser på den första, suddiga bilden), men det var inte alls samma sak när det hamnade på naglarna. Missförstå mig rätt, det är fortfarande ett snyggt lack, men jag hade förväntat mig något mer dramatiskt. Regnbågarna kommer bara fram i solljus, men då är det å andra sidan ett riktigt snyggt lack.

Applikationen var jättebra däremot! Det var väldigt lätt att kontrollera och det täckte på två lager – nästan på ett, men jag tar alltid två av gammal vana. Hållbarheten var ok, på tredje dagen började det blir lite chippat.

Dekalerna köpte jag i Prag. Jag är väldigt förtjust i de här dekalerna, så det är verkligen synd att jag inte lär få tag på dem igen (har googlat märket (nice cosmetics), men hittade bara något ställe som inte säljer nageldekaler. :-() De är tunna och följsamma och sitter bra. Dessutom gillar jag att ha holografiska dekaler på ett holografiskt lack!

This polish was actually something of a disappointment. It looks gorgeous in the bottle (as you can see in the blurry picture), but it just won’t transfer to the nail. There is some holoey goodness in direct sunlight, but in most lighting it mostly looks black. When the sun hits it, it is really beautiful, though!

The application was great, it was really easy to control and was opaque in two coats. I could probably have made do with one, but took two out of habit. I wore it for three days and at the end it was a little chipped.

I bought the decals in Prague, and they are really nice. Thin and flexible. It’s a pity I won’t be able to buy more of them. I really like the combination of holographic decals on a holographic polish.

Publicerat på juli 25, 2011, i Dekaler, Ozotic Pro. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Ja, den var ju mycket mindre holografisk än kompisarna, synd… Snyggt ändå men det är tråkigt med lack som lämnar känslan av att de kunde varit bättre.

  Gilla

  • Ja, hade jag inte förväntat mig storverk hade jag ju förmodligen blivit rätt förtjust i det här lacket. Jag har två andra hololack från Ozotic Pro som jag inte testat än, jag hoppas de är mer som det röda i holoeffekt!

   Gilla

 2. Synd att det inte var som du förväntat dig :/ Men jag tycker det är fint iallafall, lite diskretare än alla blingiga holos.

  Gilla

 3. Hm… blev det inte mer än så? Trist…

  Gilla

 1. Ping: Nfu Oh GS-14 och Nyx Girls CN243 « Nageldraken

 2. Ping: Ozotic Pro Mish Mash 532 « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: