China Glaze Dreamsicle

Sommartår ska vara glada, tycker jag, och god smak behöver inte vara en faktor i ekvationen, så för närvarande är mina tår knalligt, glittrigt isglassorangea! China Glaze Dreamsicle är från deras glitterkollektion och jag gillar det. Jag har visat det tidigare här, för den delen. Det täckte på tre lager och var helt ok att hålla på med för att vara ett glitterlack. Lite tjockt kanske, men det är nog svårt att undvika. (Och kan vara för att mitt lack är ett år gammalt.)

Efter några dagar ville jag dock piffa upp det lite, så jag svampade på svarta Orly Liquid Vinyl lite lagom oregelbundet.

I firmly believe that summer toes should look happy and that taste does not have to be a factor, so at the moment my toes are a glittery popsicle orange! China Glaze Dreamsicle is from the glitter collection and I really like it. In fact, I have showed it before here. It was opaque in three coats and had a decent formula for a glitter polish. After a few days I sponged it with Orly Liquid Vinyl to spice it up a bit.

Publicerat på augusti 1, 2011, i China Glaze, Diverse nageldekor, Orly, Pedikyr. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Läckert och roligt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: