Ozotic Pro 761

Eftersom de multikromatiska lacken från Ozotic Pro är så läckra var jag lite nyfiken på deras duokroma lack. Det här ska enligt hemsidan skifta mellan silver och svart, men det är inte jättetydligt. Jag skulle snarare säga att det är ett svartnat silverlack, men snyggt är det hur som helst. Det är lite svartare på kanterna och i skugga, men för det mesta är det ett snyggt stålgrått/silvrigt lack.

Formulan var riktigt bra. Den täckte egentligen på ett lager men jag hade två av gammal vana. Det var lätt att kontrollera och lagom tjockt. Det var nästan lite gummiartat på något märkligt sätt.

Dekalerna är faktiskt från Depend och inte köpta på eBay för en gångs skull utan på Kicks. De är riktigt trevliga, tunna och fina, men en aning sköra. Jag har för mig att de var rätt billiga, så jag kommer nog att köpa på mig fler. Jag gillar det lite strikta mönstret och tycker att det passade bra ihop med det rent silvriga lacket.

Since the multichromatic polishes from Ozotic Pro are so lovely, I was a bit curious about their duochromatic range. This is supposed to shift between silver and black, but I would rather have described it as a blackened silver. It is not very clearly duochromatic. Well, it is still very nice. I like the pure silver color.

The formula was really good. It was actually opaque after one coat, but I have two out of old habit. It was easy to control, but sort of rubbery in a strange way.

The stickers are from Depend and I did not buy them from eBay for a change. They were nice and thin, a little fragile, but since they were quite cheap I will probably buy more of them. I liked the combination of the strict design of these stickers with the clean color of the polish.

Annonser

Publicerat på augusti 2, 2011, i Dekaler, Ozotic Pro. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Jag har också varit väldigt nyfiken på de duokroma lacken… och det är ju lite svårt att hitta bra swatchbilder av dem. Så det var väldigt kul att se ett! Dock tyckte jag inte att effekten motiverade priset riktigt :p

  Gilla

  • Nej, jag håller med, det finns lika snygga lack som är billigare. De andra duokroma kanske är har bättre färgskifte, men jag köpte inte något av dem. Jag hade inget silverlack som var som det här innan, så det är kul att ha för min del, men man kan nog hitta ett liknande för bättre pris.

   Gilla

 2. Nja… Lite tamt. Men int ändå om man inte tänker på priset, det är priset som gör en kritisk, helt klart.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: