Kleancolor Chunky Holo Black

Det här lacket är riktigt, riktigt snyggt! Jag älskar det! Det består av multikromatiska hexagonala glitter i en svagt svart bas, och det är otroligt spektakulärt! Det skiftar från rött till orange till gult till grönt och färgskiftningarna är otroligt tydliga och distinkta. Till skillnad från många andra multikromatiska lack syns det här väldigt bra även i inomhusbelysning och i solsken är det sanslöst blingigt. Mmm…

Eftersom det är så skirt i basfärgen är jag tveksam till om det skulle bli så bra på egen hand. Jag hade det över Orly Liquid Vinyl, ett svart krämlack (mitt standardlack, vilket ni säkert har fattat vid det här laget). Jag tror dock att det är så skirt att man gott och väl kan ha det över andra färger också. Formulan var helt ok, men det luktar himla skumt. Lite sött på något sätt. Det påminner lite om lukten av China Glaze Fast Forward. Förutom den skumma lukten tycker jag formulan var helt ok, jag hade två lager av det för att få den här täckningen. För det extremt billiga priset (det här är köpt för 1,75 dollar på Beauty Joint) är det ett riktigt fyndlack!

 

This is a truly gorgeous polish! It consists of multichromatic hex glitters of different sizes in a pale black base. It shifts red – orange – yellow – green and it is truly spectacular! The shifts are very distinct and shows well even in indoor light. In the sun it is almost blinding.

I wore two coats over the black creme Orly Liquid Vinyl, but I think the black base is sheer enough so you can wear it over other colours. The formula was ok, except for the strange smell. It smells kind of sweet, a little like China Glaze Fast Forward. I bought this for 1,75 dollars from Beauty Joint, and especially considering how cheap it is, it is a real find!

Annonser

Publicerat på augusti 11, 2011, i Kleancolor, Orly. Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

  1. Vilka fantastiska färger! Det här måste jag komma ihåg att beställa nästa gång jag beställer från Beautyjoint.com. 🙂

    Gilla

  2. det är verkligen läckert!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: