Ozotic Pro Purple (513)

Kommer ni ihåg hur förtjust jag var i det röda hololacket från Ozotic Pro, nr 518? Det här är faktiskt strået vassare! Holoeffekten är lika tjusig, men grundfärgen är också en riktigt härligt varm lila. Kärlek! Regnbågarna är fantastiskt fina, och syns faktiskt även inomhus, även om de är helt magnifika i solljus.

Formulan var bra, jag tror jag hade två lager här och det var helt ok att lacka med. Min enda synpunkt är att det blev slitet ganska fort och inte höll sig snyggt mer än tre dagar. Det är en ok hållbarhet, tycker jag, men inte imponerande.

Det blir förstås bildspam igen, det är ju så snyggt…

Ett så här snyggt lack behöver egentligen ingen dekor, men jag ville ändå piffa till det lite till, så jag drog på ett lager av dekorlacket Holographic Stars från Hot Topic (som jag visat tidigare här). Det är ett klart lack med holografiskt glitter och holografiska stjärnor. Väldigt fina stjärnor, men det är annars ett riktigt skräplack. Formulan är liksom lite geleblobbig på något konstigt sätt och eftersom flaskan är hög och smal och korken väldigt liten är det dessutom svårt att lacka med. Stjärnorna är också rätt glest utspridda i lacket, så man får fiska upp dem och placera ut dem en och en på nageln. När man väl har fipplat klart med det blir det fint, men vem orkar? Jag har beställt ett liknande lack från Nyx som ersättning…

I have previously shown you the red holographic polish from Ozotic Pro, 518, and raved about how lovely it is. This is actually even better! It has the same spectacular holographic effect, but the base colour is a wonderful warm purple that I like even more than the red in 518 (which is a little too pinkish for my liking). They both have beautiful rainbows that are evident even indoors, though though the effect is truly stunning in the sun.

The formula was nice and I think I used two coats here. The only negative I have to say is that I could only wear it for three days before it started chipping and had to come off. That is ok, but not impressive.

The stars are from a truly crappy polish from Hot Topic, Holographic stars, which I also have shown before. It consists of sparse holographic glitter and  holographic stars in a clear base. The stars are very pretty, but that is the only good thing I have to say about it. The formula is strange, sort of jellyish and blobby, and since the bottle is thin and high and the cap is very small, it is very difficult to handle. The stars are too sparse, so I had to fish them out and place them individually on the nail. The end result is nice, but it is a bother to apply, so I have ordered a similar polish from Nyx to replace this one…

Publicerat på augusti 9, 2011, i Diverse nageldekor, Hot Topic, Ozotic Pro. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Det är helt underbart det här lacket, värt vart enda öre!

  Gilla

 2. Otroligt fint! Holoeffekten imponerar.

  Gilla

 3. Japp, jag håller med om att det är det finaste lila hololacket men nog smäller det röda högra ändå?

  Gilla

 4. högre, inte högra… 😀

  Gilla

 5. Nailtastic: Ja, visst är det en cool holoeffekt!
  Sminkan: Njae, jag tycker nog bäst om det här ändå. Det röda var lite för rosaaktigt i grundfärgen för min smak, jag gillar den här grundfärgen bättre. Men det är ju högst personligt, det röda är verkligen superfint det också!

  Gilla

 1. Ping: Ozotic Pro Chocolate (524) « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: