Folie i grönt och guld

Jag har fått hem en del nya nagelfolier på sistone, bl a den här som jag köpt från No1 Nail Art Shop på eBay. Folierna från den säljaren kommer i små plastburkar, som förvisso är väldigt utrymmeskrävande, men de jag undrar om de kanske håller folierna i bättre skick. Jag har testat två av de fem folierna jag köpte (den andra ska jag snart visa för er) och de har varit väldigt lättarbetade båda två. De har fastnat bra på nageln och inte varit några problem alls.

Den här folien har jag över två lager av blekguldiga Depend 118. Det var ett riktigt trevligt lack som täckte på två lager och torkade fort. Jag gillar resultatet, kanske lite extra mycket eftersom det matchar min vigsel- och förlovningsring… 🙂

Inomhus under skrivbordslampan:

Utomhus:

This is one of the new foils I bought recently from No1 Nail Art Shop on eBay. I have tried two of the foils, and they were both really good to work with. This one is over two coats of the pale gold Depend 118. I really like the result, and maybe I like it even better since it matches my wedding and engagement rings… 🙂

Publicerat på september 11, 2011, i Depend, Nagelfolie. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Vackert – både lacket och ringarna!

  Gilla

 2. Josephine: Tackar!
  Syster Värst: Tack till dig också! Det kan nog bli lite fler manikyrer i grönt och guld framöver, i alla fall tills jag har vant mig lite mer vid vigselringen. 🙂

  Gilla

 3. Roligt att du håller på med nagelfolie!
  Jag håller också på med det!
  Bra att få tips av dig vart man kan köpa folier!
  Bra blogg! 😀

  Gilla

  • Kul med någon till som pysslar med folie, jag förstår inte varför vi inte är fler! Jag tycker det är ett jättebra sätt att få till snygga naglar. Jag hade inte sett din blogg förut, men nu ska jag definitivt kolla in den regelbundet, du gör jättesnygga naglar!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: