Nfu Oh GS-14 och Nyx Girls CN243

Äntligen! Jag har varit ute efter ett snyggt svart hololack som verkligen funkar hur länge som helst, och nu har jag hittat det! Ok, jag har väl inte letat så desperat, men jag har några besvikelser i nagellackslådan (Ozotic Pro Galaxy 526 och China Glaze Cosmic t ex). Det verkar vara svårt att göra ett svart glitter/hololack där inte glittret dränks i det svarta lacket, men Nfu Oh GS-14 funkar verkligen! Det glittrar så fint i regnbågens alla färger! Nu tyckte jag det kunde blingas till lite till, så jag la dessutom på ett lager Nyx Girls CN243, som består av holografiska stjärnor i en klar bas. Tyvärr kommer det inte riktigt fram vare sig på bilderna eller filmen, men det här glittrade otroligt tjusigt, särskilt i solen!

Formulamässigt var GS-14 lite bökig. Det är så proppfullt med glitter att det var svårt att få jämnt. Det täckte bra, jag har två lager här, men det blev lite knöggligt. CN243 funkade ok, men det var lite svårt att få upp jämnt med stjärnor på nageln. Å andra sidan är det väl alltid det med lack med stora glittersaker i. Hållbarheten var i alla fall utmärkt, jag hade det i fem dagar och det syntes knappt. Jag tror jag tog den nedre bilden på dag 4, faktiskt…

Inomhus under skrivbordslampan:

Utomhus i någon slags sol:

I have long searched for a black holo that really works, and finally I have found it! Nfu Oh GS-14 really glitters like crazy and it is very beautiful. I added even more bling with Nyx Girls CN243, a clear base with holographic stars, and was really happy with the super glittery result!

GS-14 was tricky to work with. It was very thick because of all the glitter and got a bit bumpy. It covered in two coats. CN243 was ok, formula wise, but it was a little difficult to get the stars evenly distributed on the nails (eventually I sort of gave up). The durability was really good though, I wore it for five days and it barely showed any signs of wear at all.

Publicerat på september 23, 2011, i Nfu Oh, Nyx och Nyx Girls. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

  1. Men hjälp så snyggt det här var!

    Gilla

  2. Ja, visst är det två grymt snygga lack!!!

    Gilla

  3. Jättefint – både de bägge lacken och kombinationen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: