Milani Hi-Tech

Alltså, varför köpte jag det här lacket? Det är visserligen inget fel på det, men det är alldeles för pastelligt för min smak. Jag gillar ju helt enkelt inte den här färgen alls, och det vet jag ju. Antar att det var holon som förförde mig…

Om man inte har något emot pastelligt grönt är det ett sjysst lack, däremot. Det har en linjär holoeffekt som visserligen inte hoppar upp och slår en i ansiktet, men som ändå tydligt finns där. Den syns mer IRL än den gör på mina bilder, den ville bara inte fastna. Det är ganska skirt och tog tre lager att täcka, trots att jag hade ett lager ”underkläder” under i form av L.A. Girl Whimsical. Hållbarheten kan jag inte uttala mig om eftersom jag ledsnade efter två dagar och bytte lack.

Som dekor svampade jag över krackeleringslacket IsaDora Black Tag på topparna. Tyckte det blev en rätt snygg effekt, faktiskt.

I really don’t know why I bought this polish. There is nothing wrong with it, but I don’t like pastels – and I haven’t since I was about seven, so you would think that I should know that about myself by now… I must have been seduced by the holo. And the holo is nice, not in-your-face, but apparently there. Unfortunately I couldn’t really capture it with my camera, it is more holo IRL than what shows in the pictures.

It was quite sheer. I had three coats even though I had a coat of a nude polish (L.A. Girl Whimsical) first. The formula was quite easy to control, though. I only wore it for two days, so I can’t say anything about the wear time.

i sponged some black crackle polish (IsaDora Black Tag) on the tips to spice it up a bit. I think it turned out quite nicely.


Publicerat på september 24, 2011, i Diverse nageldekor, IsaDora, Krackelerande lack, L.A. Girl, Milani. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Jag tycker det är så himla fint! Det är min favorit i kollektionen, men så älskar jag grönt också 🙂

  Gilla

 2. Jo, det är ett fint lack, det håller jag med om. Förmodligen skulle jag gilla det om någon annan hade det på sig, det är bara det att jag inte riktigt gillar pastelliga lack på mig själv…

  Gilla

 3. Vad bra det blev att svampa på krackeleringslacket! Jättesnyggt!
  Jag håller med dig om att de pastelliga färgerna oftast känns för mesiga när de väl kommer på mina naglar, men i flaskan och på andras naglar gör de sig bra. T.ex. Nubar Meadow Sparkle tycker jag ser mesig ut, men i kombination med andra kan det fungera ändå, t.ex. här: http://systervarst.blogspot.com/2011/08/gron-augusti-kombination.html

  Gilla

  • Ja, det där med att svampa krackeleringslack såg jag i någon video någonstans, och det funkade ju faktiskt riktigt bra! Det kommer jag nog testa igen!
   Det är knepigt det där med färger som man bara inte trivs i själv. Jag försöker låta bli att köpa sådana lack, men ibland blir det fel ändå när jag inte tänker det där extra steget att jag verkligen ska vilja ha dem på naglarna också. Men du har rätt i att det ibland går att kombinera ihop sjyssta varianter med andra dekorationer eller färger.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: