Orly Royal Navy med folie

Orly Royal Navy har jag visat massor av gånger förut, men det är lite av en favorit bland mina blåa lack. Det har en så fin, djup färg och är mörkt utan att se svart ut. Dessutom har det en bra formula, täcker på två lager och torkar rätt fort, vilket också gör att den passar bra att använda som bas till nail art. Den här gången har jag den under en av folierna från No1 Nail Art Shop på eBay. Den här heter Royal Filigree och är mörkblå med ett blommönster i guld. Bredvid folien har jag s.k. ”laser strands” (ehm… lasersträngar? ;-)) i guld som jag köpt på samma ställe. Det är som små tvinnade metalltrådar som man kan fästa i vått lack. Det blev rätt bra, tycker jag nog! Även den här folien var f ö helt strålande att hålla på med, så nu kan jag nog säkert säga att folierna från den säljaren är riktigt bra. Kanske måste köpa några fler…

I’ve shown you Orly Royal Navy a million times before, but it is something of a favourite blue. It is dark without looking black and has a very nice depth to the colour. The formula is also really nice and it is opaque in two coats. I decorated it with another foil from No1 Nail Art Shop on eBay. This one is called Royal Filigree and is dark blue with gold flowers. A really nice foil that was very easy to apply. I framed the foil with gold laser strands bought from the same seller. I think the end result looked quite nice.

Publicerat på oktober 3, 2011, i Nagelfolie, Orly. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Det låter som att du använder Royal Navy som jag använder ChG Bermuda Breakaway (fast mer avancerat då :-))
  Den här manikyren påminner mig om nått tyg jag har liggande. Men vad har jag använt det till? Fint oavsett

  Gilla

 2. Jättefint, lite som en gammal härlig och dyr matta eller ett dyrt presentpapper!

  Gilla

 3. Tack! Dyra mattor och fina tyger måste ju vara bra associationer!

  Gilla

 1. Ping: Glitter Gal Lizard Belly « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: