Picture Polish Denim

Det här lacket trodde jag inte att jag skulle vara så sugen på när jag fick hem det, men efter att ha haft Ozotic Pro Mish Mash 531 på naglarna (det får ni se senare) i några dagar var jag sugen på något mer dämpat lack. Och jag gillar verkligen det här lacket! Det är en mjuk och dammig blågrå färg som är vilsam för ögonen, men absolut inte tråkig! Det har ett ljust glitter, som inte glittrar så mycket som ger djup och liv åt lacket. Jag tror också att det finns fint lilarosa glitter i det, men det är svårt att se. Det var lite knepigt att lacka med eftersom glittret gjorde det lite klumpigt, men det täckte på två lager och var ändå helt ok att lacka med.

Dekoren blev försök nr 2 med mina nya nail art-penslar, den här gången gick det bättre och jag är hyggligt nöjd. Jag inspirerades av den här tutorialen från Tartofraises på YouTube. Hon gör det ju förstås mycket snyggare, men vad tusan, jag har inte övat så mycket! 🙂

Utomhus i halvdassigt novemberrusk:

Picture Polish Denim is a lovely, dusty blue-grey polish with some light glitter that more brings depth and life to it than actually glitters. It is really very nice and I like it a lot! It was a little tricky to apply since the glitter made it a little chunky, but not badly. It was opaque in two coats.

My second try at painting with my new nail art brushes was more successful than the first. I was inspired by this tutorial by Tartofraises on YouTube. Of course, her manicure is much nicer, but I still think that mine was good enough for a second try. I hope I will get better with more practise (and when I get better paints).

Publicerat på november 11, 2011, i piCture pOlish. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: