Ozotic Pro Sands (502)

Det blir en del Ozotic-lack nu för tiden. Jag har nog skaffat nästan alla deras multikromatiska lack – de är ju bara så läckra! För det här har det däremot dröjt länge innan jag kom fram till att testa det. Jag fick det här i min första beställning och hann inte testa det innan nästa kom hem, och i den hade jag fått hem Molten (520), som jag tyckte verkade rätt likt det här fast bättre. Det stämmer faktiskt inte riktigt. Visst är de lika på det sättet att de båda skiftar i rött-orange-guld, men de har olika grundtoner. Molten har en varm grundton medan Sands skiftar i kallare färger. Sands har också en grön skiftning som jag inte lade märke till i Molten. Men visst, det är nog egentligen inte så att man *måste* äga båda, jag är bara inte ledsen över att göra det.

Formulan var som de andra multikromatiska lacken. Det var helt ok att måla med, men torkar rätt långsamt. Här har jag två lager över Orly Liquid Vinyl för att få en svart bas.

Dekoren är små guldfärgade metallkulor inköpta på eBay. Tyckte de funkade rätt bra för att piffa upp det utan att konkurrera ut lacket.

Det här inlägget är också, som ni förstår, några veckor gammalt. Det är från tiden innan mina naglar bröts av. Idag lyckades jag bryta vänster tumnagel också, så nu är mina naglar rätt sorgligt korta och inte alls så tjusigt långa som de var på de här bilderna. Jag var rätt nöjd med den längden jag hade då, längre blir för opraktiskt, men jag tycker nog att det är snyggt när de är lite längre.

Inomhus under skrivbordslampan:

På jobbet med dagsljus från fönstret:

Utomhus:

Ozotoc Pro Sands (502) is quite similar to Molten (520). Both shift in red-orange-gold, but Sands have a cooler tone than Molten, and it also has a green shift that I did not notice in Molten. I really like them both, though I cannot say that ir really is strictly necessary to have them both. 

The formula was as the other multichomatic polishes. It was good to work with but dried quite slowly. I have two cats of it here over orly Liquid Vinyl (that brings the necessary black base).

The decorations are small gold-coloured beads that I have bough on eBay. I think they worked quite nicely to add a little extra without taking all the attention from the polish.

Annonser

Publicerat på november 12, 2011, i Diverse nageldekor, Orly, Ozotic Pro. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Det här var verkligen vackert! Undrar hur länge jag kommer lyckas stå emot Ozotics? Tycker egentligen de är alldeles för dyra. 🙂

    Gilla

    • Jo, det är de ju egentligen… Fast de är så fina så jag har pungat ut med det ändå, men å andra sidan har vi varit flera som delat på frakten. Du kan inte lura någon att dela en beställning med dig så ni kan sänka fraktkostnaden? 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: