Paket!

Det här är helt bisarrt – jag har fått tre nagellack och en mascara att recensera! Jag – i min lilla plutteblogg! Men det är ju bara att tacka och ta emot. 🙂

Lacken jag fick är China Glaze City Siren, Mavala Purple Sensation och Collistar Verde Lamé Mat. Collistarlacket är det som ser klart roligast ut. Det är ett blågrönglittrigt matt lack som inte liknar något annat i min samling. Det ser riktigt fint ut! Mavalalacket är en fin lila, men inte unik. Jag har ingen dupe, däremot, så det kan säkert komma till användning. China Glaze-lacket ser ut som ett klassiskt rött krämlack. Det är lite kul, det är nästan exakt likadant som det enda andra lacket jag någonsin fått gratis, Picture Polish Rouge. Lustigt sammanträffande…

Mascaran är d j v beautenizer Volume Lash. Ska bli kul att testa. Jag kommer nog inte recensera den eftersom jag aldrig har fotat smink, däremot. Jag fick med en extremt mysko pryl också. Det är som en liten vridbar bricka med d j v beautenizer-logga på som sitter på en böjd pinne. Kan det vara en portabel krok? Någon som har en ide?

I have gotten three polishes and a mascara to review! It is really bisarre – I have such a small blog, why would anyone want me to review their products? But well, I am not complaining!

The polishes are China Glaze City Siren, Mavala Purple Sensation and Collistar Verde Lamé Mat. The Collistar polish looks most interesting. It is a bluegreen glittery matte, unlike all my polishes. The Mavala polish is a nice purple, not unique, but I have nothing quite like it in my collection. The China Glaze polish is a classic red creme, very similar to Picture Polish Rouge, the only other polish I have ever gotten to review. Strange coincidence…

The mascara is d j v beautenizer Volume Lash, it’s going to be nice to try it. I will probably not review it, though. I have never taken pictures of make-up before. I also got a weird thingy that I don’t really know what it is. Could it be a portable clothes hanger? Anyone has an idea?

Publicerat på november 14, 2011, i China Glaze, Collistar, Mavala. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Mycket mystisk tingest! :p Men ja, kanske en sån där väskhängare som man sätter mot ett bord. Fast de andra sådana jag har sett har sett mycket mer designade ut, inte som en böjd metallbit… spännande! 🙂

  Gilla

 2. Det är en väskhängare.

  Gilla

 3. City siren har jag på tårna just nu. 🙂

  Gilla

 4. Väskhängare kanske?
  Lacket från Collistar ser väldigt fint ut, ska bli kul att höra vad du tycker om dem och se bilder!

  Gilla

 5. Aha, alla överens – det är tydligen en väskhängare! Hm, har aldrig känt ett behov av en sådan, men det var en rätt kul pryl!
  Mrs Data: City Siren ser fint ut, tror det kan vara snyggt till vampigt elegant dekor!
  Lina: Mm, Collistarlacket är jag riktigt sugen på, så det kommer nog att åka på tassarna snart! Har aldrig provat några lack från Collistar tidigare.

  Gilla

 1. Ping: Mavala Purple Sensation « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: