Ozotc Pro Mish Mash 534

Ok, jag skrev att jag inte skulle ha tid att blogga i helgen, men jag hade faktiskt förberett bilderna till det här, så det blir en liten snabbisbloggning innan läggdags ändå. (Visserligen var det läggdags för rätt länge sedan, men ni förstår vad jag menar…)

Mish Mash-lacken från Ozotic är både holografiska och multikromatiska. Det låter som en riktigt häftig ide, men jag är lite splittrad. Missförstå mig rätt, jag gillar verkligen det här lacket, men det är som att det holografiska tar över och dränker färgskiftningarna till en viss del. Jag älskar när man ser olika färger på olika delar av nageln samtidigt, men med det här är det mer så att det ser lila ut i vissa ljus och blått i andra. Fast nu ska jag sluta gnälla, det är ett härligt lack! Det skiftar ju ändå tydligt (det finns lite guld i det ibland också, för övrigt) och holoeffekten är rätt maffig! Den syns t o m i svagare ljus, vilket är tur med tanke på vädret. (Jag kommer knappt ihåg när jag senast såg solen.) Jag gillar den rätt dämpade färgen i det här lacket, det är vilsamt och elegant, men ändå piffigt eftersom det händer så mycket i det.

Formulan var helt ok. Jag har för mig att det torkade fortare än de multikromatiska Ozotic-lacken. Det är lätt att lacka med i alla fall. Jag har två lager över det svarta Orly Liquid Vinyl här. Picture Polish, som jag köpte det från, rekommenderar en svart bas och det blir nog mycket maffigare så. Jag vågar inte tänka på hur många lager som skulle behövas för att få det här täckande…

Jag har fotat det i lite olika ljus för att försöka visa alla dess skepnader.

Publicerat på december 9, 2011, i Duo- och multikromatiska lack, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i lila, Orly, Ozotic Pro. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Jag gillar att de inte beter sig som bara ett duokromt lack med holopulver i, att de båda effekterna interagerar med varandra och skapar nått nytt. Det blir som en helt ny kategori av lack istället för bara en blandning 😀

  Gilla

 2. JAg bestälde ett mish mash men jag har inte fått det än. är tveksam till att jag kommer gilla det, tror det är för oroligt med allt som händer i det, men jag kan ha fel. Det ser fint ut på bild. 😀

  Gilla

 3. Hej!
  Jag undrar om du har något bra tips på ett klargult (ej metallic) nagellack. Har sett mig omkring själv, men gult verkar inte vara någon överdrivet populär färg 🙂
  / S

  Gilla

 4. Cactus: Ja, det har du rätt i. De är i alla fall unika, de här lacken!
  Sminkan: Det är faktiskt inte så oroligt som man kan tro, just eftersom holoeffekten tar över. Jag tyckte om att ha det här på tassarna!
  Sabina: Svårt, jag är inte själv så förtjust i gult så jag har inte så många gula lack och inget klargult. Jag lånade ett Sephoralack en gång som var rätt klargult, kan det vara något: https://nageldraken.wordpress.com/2010/08/23/sephora-by-opi-cab-fare/
  Annars kan du ju söka på gult på http://nailgal.com/ och se om du hittar något där som du gillar.

  Gilla

 1. Ping: Ozotic Pro Mish Mash 532 « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: