L.A. Girl Metal Deep Sea Mica

Jisses, vad jag ligger efter i bloggandet! Saken är den att min mamma föder upp kattungar och jag fotar de små ullbollarna och lägger upp bilder på hennes hemsida, och just nu har hon två kullar samtidigt, så det tar lite tid…

Hur som, naglarna blir målade och fotade i alla fall, även om jag inte har lagt ner tid på någon avancerad dekor på sistone. Men jag har beställt en hel bunt underbara dekaler från Adnails, en fransk webshop, så jag har varit nöjd ändå. De här vattendekalerna är himla roliga, och jag har fått en hel del kommentarer om dem! De är dessutom fantastiskt trevliga att hålla på med, tunna och lätthanterliga. Enda nackdelen är att frakten går på 22 euro – vilket är rätt hutlöst för några dekaler! (Jag sambeställde med min kollega Karin, så då blev det ok.) De skickar dem tyvärr med bud, vilket ju kostar en massa och leder till att jag inte kan hämta paketet på Konsum som vanligt utan måste trassla mig ner på stan.

Lacket är L.A. Girl Metal Deep Sea Mica, och det har stått otestat väldigt länge på min hylla. Vet inte riktigt varför. Det är ett trevligt lack. Lite skirt, det krävdes tre lager för att det skulle täcka. En aning rinnigt, men hanterbart. Med tanke på priset kan man ju inte kräva perfekt formula på de här lacken, ändå. Det är mörkt grönblått, men ser ljusare ut på utomhusbilderna.

Efter ett par dygn insåg jag att jag ju faktiskt borde utnyttja att dekalerna föreställer dragkedjor, så jag petade på lite glitterlack så att det ser ut som att det ligger ett glittrigt tyg under.

Annonser

Publicerat på december 17, 2011, i L.A. Girl, Naglar i grönblått, Vattendekaler. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Grymt snygga och häftiga dekaler!

  Gilla

 2. Coola! Om du känner att du vill så hade det varit helt OK med mig att se lite bilder på kattungar 😉

  Gilla

 3. Ja, jag gillar verkligen de här dekalerna, de är rätt udda! 🙂

  Visst kan jag lägga upp lite söta kattungebilder här! Vill ni se alla bilderna finns de på http://www.zjillas.se. Det är D- och E-kullen som härjar hemma hos mamma för tillfället. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: