Lynnderella Funny Money

Så har även jag fallit för den massiva Lynnderella-hypen. För er som inte har hört talas om det, så tillverkas Lynnderellalacken av en bloggare, Lynn, i hennes kök. Eftersom hon gör dem själv och sköter hela ruljansen med beställningar och allt på egen hand, är de rätt svåra att få tag på. De har tidigare bara sålts på hennes blogg vid vissa tillfällen, men nu går de också att få tag på via webshopen Llarowe. I alla fall vid vissa tillfällen eftersom de säljs slut på ett nafs. Nu har jag i alla fall lyckas hugga ett par, och har tre till på ingång i nästa order. De första två jag fick är det jag visar här, Funny Money, och Cauldron Drippings, som jag inte har testat än.

Jag var väl egentligen lite inställd på att bli besviken – jag menar, när något är så otroligt hypat blir det ofta ganska överdrivet efter ett tag. Man gillar något bara för att alla andra gör det. Men jag var ju nyfiken på vad allt prat handlade om, så jag var ju tvungen att testa! Och jag måste erkänna att jag faktiskt är lite kär i det här lacket! Det är massor av olika glitter i det, i alla tänkbara former. De mesta är i olika nyanser av grönt, men det glimmar till av andra färger också, vilket gör det svårt att sluta titta på det. Det händer saker i det hela tiden. Och det är i den där mättade smaragdgröna färgen som jag är så förtjust i…

På hemsidan stod det att det ska vara bergamottolja tillsatt till det, men det är inget jag egentligen kan känna. Möjligen om jag sniffar med naglarna precis under näsan, men det är ändå rätt bra. Det hade varit lite besvärligt att gå omkring och bli tesugen hela tiden.

Formulan var, som man kunde vänta sig med allt glitter, lite småknepig. Dock inte på något sätt ohanterlig. Jag har ett lager Nubar Greener under, inte för att jag var orolig för hur väl det skulle täcka, utan för att underlätta borttagningen. Därefter två lager Funny Money, vilket resulterade i massor av glitter som inte var särskilt svårt att fördela jämnt på nageln. Det var rätt knöggligt, så jag har ett lager av ett vanligt långsamtorkande överlack och sedan två lager Seche Vite. Fast ärligt talat är det fortfarande lite ojämnt så det kommer att få ytterligare ett lager Seche Vite imorgon.

Det är faktiskt ett riktigt läckert lack! I det här fallet är hypen faktiskt berättigad! 🙂 Det är dessutom väldigt speciellt, jag har inget lack som ens liknar det här.

Publicerat på januari 7, 2012, i Glitter, Lynnderella, Naglar i grönt, Nubar och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. De är verkligen helt unika och får man bara på nog med överlack för en slät yta så är de helt i min smak. Men det med ytan gäller ju alla glitter.

    Gilla

  1. Ping: Lynnderella All Hallow’s Eve « Nageldraken

  2. Ping: Lynnderella Chocolotta Love « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: