Nubar Greener och Kleancolor Gold Caviar

Den här manikyren hade jag på nyårsafton. Jag kände mig inte ett dugg inspirerad, mycket eftersom jag gick och längtade efter mina Lynnderellalack (ja, det är nog lite fånigt att bry sig så mycket om några lack… ;-)). Jag var bara sugen på grönt glitter (Funny Money, alltså), men något sådant fanns inte i min samling, så det fick bli grönt med guldglitter istället. Det var ju faktiskt fint, det också.

Jag hade alltså två lager Nubar Greener i botten och två lager (tror jag, det var några dagar sedan) Kleancolor Gold Caviar över det. Mycket glittrigt och tjusigt lack! Det var ganska tätt med glitter i det och gick hyggligt att få jämnt. För att undvika den skumma effekten jag sett tidigare när jag har haft Seche Vite över ofärgade Kleancolorlack, använde jag China Glaze Fast Forward som överlack. Det luktar lite på samma skumma sätt som Kleancolor, så jag tänkte att de kanske skulle passa bättre ihop, och det gjorde de nog också. Det såg helt normalt ut efter att överlacket var på plats.

Publicerat på januari 8, 2012, i China Glaze, Glitter, Kleancolor, Naglar i grönt, Nubar och märkt . Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Jättefint! Nubar Greener passar verkligen med guld.

  Gilla

 2. Oj det här var verkligen tjusigt!

  Gilla

 3. Wow, snacka om bling de luxe! Snyggt!

  Gilla

 4. Jättetjusigt! Vilken sprakande härlig glitterfest!

  Gilla

 5. Tack allihopa! Jodå, det här glittrade så det räckte! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: