Hits Apolo

Jag har varit lite otaktisk. I min beställning från Llarowe slängde jag med massor av läckra hololack, men det är ju helt fel tid på året för dem! Jag köpte bl a tre från Hits No Olimpo-kollektionen (en av höstens mest hypade kollektioner); blåa Apolo, tealfärgade Hera och svarta Zeus. Det är härligt att det äntligen har börjat tillverkas hololack i starka färger, jag är ju inte mycket för de där ljust pastelliga hololacken. Apolo är verkligen fin i färgen – en riktigt djup blå, men det är som sagt fel tid på året. Det syns regnbågar även inomhus, men jag tror att det kan vara urvackert i solsken. Jag kommer nog faktiskt att vänta med de andra hololacken tills det är lite sol ute. Det är så små flaskor så jag vill inte slösa dyrbara droppar när inte lacken kommer till sin rätt.

Formulan var helt ok. Jag hade tre lager för att täcka helt eftersom det hade en liten tendens att bli ojämnt. Det höll väldigt bra också. När jag tog bort det efter fyra dagar var det fortfarande fräscht och hade bara lite tipwear.

Dekalerna har jag köpt från Adnails. De var väldigt trevliga och mjuka. Inte så holografiska som jag hade trott, men fina.

De första bilderna är tagna under min halogenlampa, så där syns regnbågarna ganska bra. Den sista bilden är tagen utomhus i januarimulet väder. Inga regnbågar….

Publicerat på januari 14, 2012, i Dekaler, Hits, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i blått och märkt . Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Åh det där är det finaste tycker jag! Ska beställa det nån gång. Men håller med om årstiden. Tänkte faktiskt vänta till sommaren 🙂

  Gilla

 2. Wow, det blev ju jättetjusigt med dekalerna på Apolo! Visst är vår och sommar bättre tider för holo, fast jag kör med det året runt bara för att jag gillar det så mkt:)

  Gilla

 3. Det är ett underbart lack! Underbart!

  Gilla

 4. Helga: Ja, det gör nog inget att vänta till sommaren. Jag går och tittar på mina fina hololack i sina pyttesmå flaskor och grämer mig lite över att det är så mulet ute hela tiden…

  Emma P: Visst är det fina dekaler? Adnails var ett guldställe för nageldekor, faktiskt! Jag tycker du gör rätt i att använda holo året om, men blir det inte lite tråkigt när man inte får se dem i sin fulla glans?

  Sminkan: Visst är det! Äntligen ett djupblått holo i skörden av alla blasksilverblåa! 🙂

  Gilla

 5. Hmm. Alltså många holo blir ju urbra i elektriskt ljus så då saknar man inte solen. Så nej, jag tycker nog faktiskt inte det, man är ju ändå mest inne vid den här årstiden. Sen blir det såklart ännu roligare när solen kommer på riktigt men så länge försöker jag hålla huvudet över kanten med en massa fina holo som är vackra inne med:)

  Gilla

  • Jo, det har du ju rätt i. Fast jag kan ändå inte riktigt låta bli att bli lite besviken på att de inte är riktigt sådär magnifika som i solsken. Men det har i o f s inte hindrat mig från att ha Lizard Belly på fingrarna just nu!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: