Lynnderella Cauldron Drippings över Kleancolor Metallic Orange

Det här lacket åkte med i beställningen i någon slags köpfrenzy när jag beställde Lynnderellalack första gången. De tog slut så fort och de jag helst ville ha var redan borta. Jag hade beställt Funny Money och ville ha ett till Lynnderellalack och då slank det här med. Det är jag glad för! Det är lite hysteriskt, faktiskt, men väldigt roligt! När jag visade flaskan för en killkompis sa han att det liknade något man kan hitta utanför McDonalds en fredagskväll. En glitterspya, helt enkelt! 🙂 Men det är lite underbart, ändå! Jag valde att ha det här första dagen på terminen när vi har upprop med alla nya studenter, bara för att vara lite trotsigt icke-jobbanpassad. Vad tusan, något ska studenterna väl ha att skvallra om! 🙂

Hur som, lacket har en rätt svagt orange bas, packad med glitter i alla tänkbara färger och former, men med en övervikt åt orange. Det är nog svårt att få det att täcka på egen hand (jag försökte inte ens), så jag lade två lager Cauldron Drippings över ett lager Kleancolor Metallic Orange. Det funkade bra, eftersom Metallic Orange är rätt lik Cauldron Drippings i grundtonen. Det var ju givetvis inte helt lätt att lacka med, men inte värre än man kan förvänta sig när det är så sjukt mycket glitter i ett lack. Det tog ett antal lager överlack för att få det hyggligt jämnt också. Men som det glittrar! Det är ett lack man blir glad av att ha på fingrarna! (Fast man blir inte glad av att ta bort det… jag säger bara glitter överallt! ;-))

Tyvärr ser det rödare ut på bilderna än det var i verkligheten. Min kamera samarbetade inte med mig! Det är egentligen lite gulare i tonen än det ser ut på mina bilder.

Publicerat på januari 18, 2012, i Glitter, Kleancolor, Lynnderella, Naglar i orange och korall och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: