Det kan bli en dyr vår…

I dagarna har jag hört talas om två jättefina kollektioner som är på gång till våren! Dels är det en ny kollektion från A-England, The Legend. Jag har inte sett några swatchar, men det finns flaskbilder hos Pandora’s Nails. De ser jättefina ut, och i kombination med den fantastiskt trevliga formulan som A-England har, så blir det nog några köp där!

Dessutom kommer Lynnderella ut med en ny kollektion som hon har swatchar på på sin blog nu. De ser sjukt fina ut! Särskilt sugen är jag på Mademoiselle Violette de Bleu, Boy-Girl Party, Love, Lace and Lilacs och ChocoLotta Love. Fast jag ska ju få tag på dem också… Men det ser ut som att det definitivt kommer bli ytterligare en beställning från Llarowe framåt vårkanten! 🙂

Publicerat på januari 19, 2012, i A-England, Lynnderella. Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Jag borde kunna visa upp A-England lacken i nästa vecka, beroende på hur lång tid paketet tar på sig 😀

  Gilla

 2. Åh, det ser jag fram emot! 😀

  Gilla

 3. Jag beställde bara Love, Lace and Lilacs men nu ångrar jag mig lite. Skulle nog tagit några fler när jag hade chansen att göra en order… Nå, det blir fler chanser, förhoppningsvis.
  JAg ska nog beställa några A England. De har ju bra formula men som hololack är de väl kanske inte helt enastående. Dragon såg okej ut på de swatcher jag hittat, och St Geeaorge är ju en fin färg. Ascalon verkade dock rätt blek.

  Gilla

 4. Tack för länken! Jag är rätt sugen på Dragon och Princess Sabra i alla fall. Kanske St George också. Tror inte jag har någon grön holo sedan tidigare, så Dragon ska i alla fall få komma hem till mig!
  Jag hoppas att jag kommer att lyckas norpa några Lynnderellalack nästa gång Llarowe tar in dem. De försvinner ju så sjukt fort!
  Det ska bli kul att se dina bilder på Love, Lace and Lilacs!

  Gilla

 5. Åh jag vill ha alla A-England holosarna!

  Gilla

 6. Alltså, om du skaffar ChocoLotta Love så vet jag i alla fall vad du ska få göra för manikyr på mina klor nasta gång 😉 (Det är ju givet med det namnet ju!)

  Gilla

  • Jag ska försöka skaffa den i alla fall! Det är inte helt lätt att lägga vantarna på Lynnderellalack. Men om jag lyckas är det ju givet att du ska få ha myskobrunglittriga naglar efter att du varit i landet nästa gång!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: