Mavala Purple Sensation

Det här lacket har legat i arkivet sedan någon gång i december, så jag är rädd för att jag inte kommer ihåg så värst mycket om formulan. Det är ett av lacken som jag fick att recensera för ett tag sedan. 🙂 Jag har för mig att det var helt ok att måla med och att det höll normallänge, så formulan var väl egentligen inte anmärkningsvärd åt något håll. Det är en fin lila färg, däremot. Det var väldigt svårt att fånga på bild, det blev antingen för rosa eller för blått. Det är egentligen en lila som drar rätt mycket åt blått. Den sista bilden är nog närmast verkligheten färgmässigt, men den är lite blåare än lacket verkligen är.

Vattendekalerna är från Adnails, och var väldigt trevliga att hålla på med! De har verkligen sjukt fina dekaler på den webshopen, det är bara synd att den dels är på franska och att frakten är på hutlösa 22 euro! (De skickar dessutom med bud, så jag måste hämta ut paketet på ett postkontor eftersom de alltid försöker leverera det på dagtid när jag inte är hemma.) Jag tryckte dessutom dit en strassten i mitten av den runda dekalen på långfingret.

Publicerat på januari 28, 2012, i Mavala, Naglar i lila, Vattendekaler och märkt , , . Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Lite skön orientalisk känsla över manikyren.

    Gilla

  2. Håller med Sminkan! Det här var en häftig manikyr! 🙂

    Gilla

  3. Tack! Jag gillade den också! 🙂 Fina dekaler!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: