Lynnderella Connect the Dots

Det här lacket har jag velat ha rätt länge, och vid senaste försäljningen på Llarowe lyckades jag faktiskt lägga vantarna på det! Hon hade ett erbjudande med fri frakt samtidigt som hon skulle släppa ett gäng Lynnderellalack, så jag ställde klockan på ringning för att gå upp och shoppa, fast jag hade semester… Åtta minuter efter att hon hade släppt på erbjudandet om fri frakt klickade jag hem det och när jag sedan gick tillbaka till shoppen fanns det inga fler kvar, så jag fick nog ett av de sista. 🙂 (Jag tror några kan ha gått innan dess, hon la ut lacken på shoppen lite innan gratis-frakterbjudandet började gälla.) Det är helt galet vilket tryck det är på de här lacken!

Sjukt nog tycker jag faktiskt att det är värt all hype också! Jag är jätteförtjust i det! Det består av vitt och svart ”glitter” (det glittrar ju inte) i alla tänkbara storlekar och former. Vad jag inte visste om innan är att det också finns ett mycket fint skimmer i det i blått, grönt och rosa. Det är väldigt diskret, men ger en jättefin extra dimension till lacket. Det här lacket är definitivt helt unikt, jag har inte sett något som liknar det.

Lacket i sig är gjort för att bäras över ett annat lack, så jag valde mörkgråa Nubar Stronghold att ha under. Stronghold är också ett riktigt trevligt lack, bra att lacka med och täckte lätt på två lager. Nästan på ett, faktiskt. Jag gillade kombinationen med Connect the Dots. Det fick mig att associera till perstorpsplattor… 😉 Jag har ett, ganska tjockt, lager Connect the Dots på bilderna. Det är rätt ojämnt, två lager Seche Vite räckte inte för att få det helt jämnt (men jag har inte orkat lägga på mer än, så det är fortfarande lite knöligt).

På den första bilden ser Stonghold ut att gå i brunt, vilket inte stämmer med verkligheten. Det är egentligen ganska rent grått, som på bilderna under, men jag tog med den här bilden så ni kan se hur flaskan ser ut. (Bilderna under är tagna under dagen, när jag inte hade någon flaska i närheten.)

Publicerat på januari 28, 2012, i Glitter, Lynnderella, Naglar i grått. Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Riktig snygg kombination. Gillar det verkligen,

  Gilla

 2. Perstorpsplatta var ordet, klockrent! Snyggt som tusan!

  Gilla

 3. Jag älskar det! Det är så annorlunda och det kickar inte igång min glitter OCD för det blir så abstrakt.

  Gilla

 4. Det här är så snyggt! Måste beställa några lack från Lynnderella när jag känner mig rik. 🙂

  Gilla

 5. Ja, det är ett grymt snyggt lack! Jag gillar verkligen att det inte glittrar. Synd bara att det ska vara så himla svårt att få tag på Lynnderellalack!!!

  Gilla

 1. Ping: Lynderella Connect the Dots över svartvitt « Nageldraken

 2. Ping: Lynnderella Mercurial « Nageldraken

 3. Ping: OPI I Love Applause och Dollish Polish Putting on the Ritzzz! | Nageldraken

 4. Ping: OPI Orange you Stylish! och Lynnderella Connect the Dots | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: