Viva la Diva 132

Ehm… det var visst rätt länge sedan jag bloggade (igen)… Det har varit lite fullt upp ett tag, men nu ska det bli lite bättre hoppas jag, så det nog bli lite bloggat framöver igen. Jag har massor av bilder i arkivet i alla fall, så det finns att skriva om! Men jag börjar med det jag har på tassarna för närvarande, Viva la Diva 132. Inte så spännande, men det är en fin färg. Väldigt kall grön-grå ton. Jag har inte varit så sugen på att dekorera, så det fick vara som det är. Jag målade med det igår och la nyss på ett lager matt överlack (China Glaze Matte Magic), som faktiskt gjorde det mycket trevligare. Det blev väldigt sammetsmjukt i färgen. Vilsamt för ögonen.

Formulan var lite sådär. Det är det första Viva la Diva-lacket jag har provat, men eftersom det var så billigt förväntade jag mig inga undervärk. Det var trevligt och krämigt att måla med och täckte väldigt bra. Det var nästan så ett lager hade räckt, men jag hade två av gammal vana. Däremot var det väldigt oförlåtande och visade en hel del penseldrag.

Först en bild på hur det ser ut blankt:

Och så med matt överlack:

Publicerat på februari 15, 2012, i China Glaze, Matta lack, Naglar i grönt, Viva la Diva och märkt , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Fint men inte spektakulärt. Ett mellanlack kanske man kan säga. Men man behöver sådana i samlingen också. 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: