Svampade kamouflagenaglar

Jag är rätt förtjust i kamouflagemönster på naglar, men har aldrig riktigt fått till det när jag har frihandat det. Jag tycker det har blivit för blobbigt och för skarpt i kanterna. Så i förra veckan kom jag på att jag skulle pröva att svampa ett kamouflagemönster istället, och jag tycker det blev mycket bättre. Jag hade China Glaze Westside Warrior i botten (två lager, ypperlig formula!), svampade sedan med först bruna Nfu-Oh 539 och sedan svarta A-England Camelot. Avslutade med matt överlack (China Glaze Matte Magic). Mycket snabbt och lätt! Dessutom höll det i fem dagar, så även hållbarheten var bra. Det var kanske lite för mörkt egentligen – det syns inte så bra i svagt ljus, men på det stora hela gillar jag det. Jag borde prova med ett ljusare grönt lack i basen, tror jag. Problemet är bara att jag inte har några ljust armegröna krämlack. Måste shoppa! Någon som har något bra tips?

Inomhus vid skrivbordslampan:

Ute på balkongen i kallt vintersolljus:

Annonser

Posted on februari 16, 2012, in A-England, China Glaze, Matta lack, Naglar i grönt, Nfu Oh, Svampning. Bookmark the permalink. 11 kommentarer.

 1. Coolt! Jag måste börja testa mer med matt lack över!

  Kanske Isadora In the Army är något ljusare? http://systervarst.blogspot.com/2010/10/isadora-706-in-army.html Egentligen kom jag nog mest att tänka på det p.g.a. dess namn… 🙂 Det är lite för blågrönt för att vara kamouflagegrönt tror jag.

  Ett annat jag kommer att tänka på är ett av Viva la Divas minilack, men jag är osäker på numret. 2 eller 2148 var de nummer jag hittade på flaskan: http://systervarst.blogspot.com/2010/11/viva-la-diva-mini.html

  Gilla

  • Ja, matt överlack kan bli riktigt bra i vissa fall, faktiskt!
   Isadora In the Army har jag testat i en kamomanikyr en gång, och det var tyvärr också lite för mörkt. Det blev mörkare på nageln än vad det såg ut för i flaskan. Viva la Divalacket du föreslår kan vara något – jag ska ta en titt på det!

   Gilla

 2. Min före detta kollega presenterade sig gärna som en MÖP. Alltså en Militärt Överintresserad Person. Han skulle nog älska det där. 🙂

  Gilla

 3. Fränt! 🙂 Jag har själv inte motivation till att göra mer än vanlig lackning av naglarna. Detta skulle jag dock kunna tänka mig att testa.

  Gilla

 4. Att jag ska göra sån manikyr nästa gång jag ska på övning, även med m90 på brukar naglarna vara lackade 🙂

  Gilla

 1. Pingback: L´Óreal Rive Gauche Green « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: