OPI Orange you Stylish! och Lynnderella Connect the Dots

Emma visade det här lacket på Instagram idag och eftersom jag redan har visat det där kom jag på att det kanske är dags att lägga ut det på bloggen också. Emma gillade inte den här färgen, men jag är rätt förtjust i den. Det är en bränd orange, lite bruntonad och inte särskilt knallig. Den representerar Fanta i Icons of Happiness-kollektionen, fast jag tycker nog att Fanta egentligen är gulare och knalligare i färgen. Jag har fått det för recension. Jag hade tre eller fyra lager av det, det ville gärna bli ojämnt så på vissa naglar blev det ett fjärde lager.

På det använde jag en gammal goding, Lynnderella Connect the Dots (som jag visat tidigare här och här), till en glittergradient. Jag gillade kombinationen av det svartvita på orange. Det finns också ett grönaktigt skimmer i Connect the Dots som blev rätt snyggt över orange. Jag blev faktiskt lite nostalgisk av att plocka fram det. Jag minns vilken hysteri som det här lacket framkallade när det kom. Då var det helt unikt, men nu finns ju trettiotusen varianter av kopior, även om de flesta av kopiorna kanske inte har lika många olika sorters glitter eller det grönaktiga skimret som finns i originalet. Men det är ett coolt lack, det är det, jag är fortfarande förtjust i det även om jag inte har köpt några Lynnderellalack sedan hon började sälja sina lack asdyrt på eBay. Nu har hon däremot öppnat en Storenvyshop där hon säljer lacket till ganska ok priser (i vissa fall, en del är fortfarande löjligt dyra). Ni hittar den här.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Emma showed this polish on Instagram today, ans since I have already shown it htere, I thought that it probably is time to post it here as well. Emma didn’t like the colour, but I am quite fond of it. It is a burned orange, slightly brown toned and not extremely bright.  It is supposed to represent Fanta in the Icons of Happiness collection, but I actually think that Fanta is more yellow and much brighter in colour.It was sent to me for review. I wore three coats on most fingers, but it tended to end up uneven and some fingers got a fourth coat.

On to of that I used an old classic, Lynnderella Connect the Dots (previously shown here and here), for a glitter gradient. I liked the color combination and the green microshimmer in Connect the Dots went well with the orange of Orange you Stylish!. I got a bit nostalgic when I used Connect the Dots, remembering the hysteria when it came. It was completely unique at the time, but now there are a thousand copies, although most of them don’t have as many kinds of glitter and the microshimmer that the original has. I haven’t bought any Lynns in a very long time, though, not since she started selling her polishes at ridiculous prices on eBay. She has recently started a Storenvy shop where at least some of the polishes are decently priced (although some are still ridiculously expensive). You can find it here.

Publicerat på augusti 2, 2014, i Diverse nageldekor, Glitter, Lynnderella, Naglar i orange och korall, OPI. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Hm, Emmas bilder såg mer oranga ut än dina. Jag är nog inte heller så där överförtjust i den något mer brända oranga faktiskt.

    Gilla

  2. jag trodde ju att det här skulle se tantigt ut, men blev förvånad över hur snyggt det var när det väl var på nageln! .D

    Gilla

  1. Ping: OPIs julkollektion | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: