Lynderella Connect the Dots över svartvitt

Det är inte ofta jag återanvänder lack, och särskilt inte med bara några månaders mellanlack, men jag fick den här iden på hur man kan göra med Connect the Dots, så det blev faktiskt en återanvändning redan fast jag hade det i januari. Jag började med tre lager China Glaze Snow för att få en jämnt vit bakgrund. Det är lite jobbigt att det kräver så många lager för att täcka, så om någon kan tipsa om ett mer täckande vitt krämlack skulle jag uppskatta det… Den svarta halvan målade jag med ett svart nail art lack (för att få en rak gräns) och fyllde i med A-England Camelot, som däremot täckte bra med ett lager. Därefter ett lager Connect the Dots och lite Seche Vite för att det skulle torka. Dagen efter tryckte jag dit en rand med silverfärgad tape för att piffa till det lite till. Det är rätt vanligt att mina manikyrer görs i två steg eftersom jag inte hinner klart första kvällen.

Jag blev faktiskt riktigt nöjd med den här manikyren. Den var rätt enkel men blev ändå effektfull.

Publicerat på mars 25, 2012, i A-England, China Glaze, Diverse nageldekor, Glitter, Lynnderella, Naglar i svart, Naglar i vitt. Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Jag kör på Zoya Purity som vitt baslack. Det täcker bra på två lite flödigare lager.

  Gilla

 2. Mitt favoritvita är från HM. En sån där liten flaska i ett set om fyra. Täcker på två lager eller ett generöst.
  Läcker manikyr. har aldrig sett något liknande.

  Gilla

 3. Häftig kombination. 🙂

  Gilla

 1. Ping: OPI Orange you Stylish! och Lynnderella Connect the Dots | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: