BeYu 381

Det är inte ofta jag köper lack på stan numera, men det här har jag faktiskt köpt på Åhléns för rätt länge sedan. Det har stått oanvänt länge, vilket var lite synd för det är riktigt fint. Mörkblått med lite lila inslag och ljusare blått glitter. Det har ett riktigt fint djup. Formulan var rätt tjock, men rätt ok att hålla på med ändå. Det täckte i alla fall utan några som helst problem med två lager. Jag tror det satt på i fem dagar utan att bli farligt slitet också.

Dekoren består av vita, torkad löv som jag köpt från Adnails. Det finns hur mycket fina dekaler och annat som helst till bra pris på den sidan, men frakten är blodig (22 euro har jag för mig) så om någon vill beställa rekommenderar jag att ni går ihop med någon annan och delar. Dessutom är sidan bara på franska, så det hjälper att jag i alla fall läste franska i högstadiet och kan gissa mig till en del av det som står där… Hur som, löven får man klippa till själv och det kan vara lite småpilligt att få dem att passa bra på nageln, så jag gjorde det innan jag lackade, vilket var en bra ide. Jag upptäckte också att det var mindre smart att lägga på dem direkt i det våta färgade lacket eftersom det blå lacket trängde igenom löven så allt bara blev gegga. Jag gjorde istället så att jag lät det blåa torka och fäste löven i ett lager ofärgat lack. Föga förvånande krävdes också präktiga mängder överlack för att få det någorlunda jämnt. Helt jämnt blev det ju förstås inte ändå.

Jag var rätt förtjust i den här manikyren, glittret i det blåa lacket glimmade igenom de vita löven på ett ganska tilltalande sätt. Det var värt lite pyssel för att få till det.

Den här bilden blev lite suddig, men jag tog med den ändå eftersom de lila tonerna i lacket syns bättre på den än de andra bilderna.

Annonser

Publicerat på mars 28, 2012, i BeYu, Diverse nageldekor, Naglar i blått. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Jag tror jag har hållit i just den flaskan jag med men ställde tillbaka den. Det var ett tag sedan, mer än ett år tror jag, men din beskrivning får mig att tro det är samma lack. Jag ångrade länge att jag inte köpte det men gick aldrig tillbaka… 😀

  Gilla

 2. Coolt! Det ser nästan ut som spindelvävl 🙂

  Gilla

 3. Löven var ju riktigt häftiga! Och färgen är inte dum den heller 🙂

  Gilla

 4. Riktigt häftigt med löven! Jag associerar de inte riktigt till löv dock, mer som ömsad ormhud 🙂 …fast det kanske är för att det är lätt hänt att börja tänka på reptiler här ^^

  Gilla

 5. Sminkan: Synd att du inte köpte det, det är ju riktigt fint, faktiskt!
  Pamsan: Ja, det gör det ju faktiskt! Jag tror det syns tydligare att det är löv när man ser det på lite håll.
  Lackycorner: Kul att du gillade det!
  Cactus: Det är kanske så att du förväntar dig reptiler hos mig? 😉 Det är inte så likt Katlas ömsade skinn faktiskt…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: