LCN Magnetic Iron Magic

Det har kommit ett gäng kollektioner med magnetiska lack på sistone, och jag har varit lite nyfiken på att testa dem, så när Nailmail hade dem som månadens lack köpte jag på mig tre av dem. Det första jag testade var det mörkgråa, Iron Magic. Nu får ni ha överseende med att det här är mitt första försök med magnetiska lack, så det blev rätt långt från perfekt (och då var högerhanden ännu värre, men den får ni inte se… ;-). Jag har två lager på en del naglar och tre på andra eftersom jag inte lyckades på första försöket på alla fingrar, direkt. Fördelen är att det är lätt att bara lägga på ett till lager och göra om, det kan rädda en del i alla fall. Sedan har jag också lite för kupiga naglar egentligen, det går inte riktigt att få mönstret över hela nageln eftersom avståndet till magneten blir för långt. Men trots allt tycker jag det är ett snyggt lack och en rolig effekt, så jag kommer säkert testa igen!

Formulan var rätt tjock, men det misstänker jag är nödvändigt eftersom det måste vara ganska täckande på ett lager.

Publicerat på april 1, 2012, i LCN, Magnetiska lack, Naglar i grått. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Jag tycker de är riktigt coola, men visst är det svårt att få ett snyggt mönster?

  Gilla

 2. Hej.
  Vad kul att du testat på LCNs Magnetic Nail Polish, och att du skriver så inspirerande och personligt om naglar. Vi ser fram emot att se mer av dina inlägg framöver.

  Gilla

 3. Karin: Ja, jag håller med, de är roliga, men det är inte helt lätt att få till det snyggt! Misstänker att det krävs lite övning.
  Helena: Roligt att ni har hittat min lilla blogg! Det blir nog fler inlägg, jag har två till magnetiska lack som står otestade och väntar på min uppmärksamhet!

  Gilla

 4. Jag tycker det ser jättehäftigt ut! Och mönstret behöver väl inte vara perfekt, är ju sällan nån skärskådar ens naglar så…

  Gilla

  • Jo, det har du ju alldeles rätt i! Och vänsterhanden tycker jag nog duger, faktiskt. Högerhanden (som ni ju inte fick se) blev däremot ganska sisådär, det blev knappt något mönster alls på vissa naglar…
   Jag blir nog också extra petig när jag tänker på att jag ska lägga ut närbilder på nätet… Då syns ju alla skavanker så tydligt! 🙂

   Gilla

 1. Ping: LCN Green Temptation « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: