Sminkans frankenlack Acolyte

Det här lacket är ett av de tre jag fick i utbyte av Sminkan, och gissa om jag känner att jag har gjort ett uppköp! Acolyte är ju helt j-a magiskt! Det går inte att låta bli att älska det! Jag tror inte jag har något duokromt lack med lika starka och tydliga skiftningar. Hon har beskrivit hur hon har gjort det här, så jag går inte in i detalj på det, men det skiftar i rött, lila, brunt, guld och klargrönt. Det går inte riktigt att beskriva så jag kör bildspam istället. Enda nackdelen med det är att jag redan har gjort av med en fjärdedel av flaskan eftersom det är så skirt att det kräver fem lager. Men å andra sidan misstänker jag att det inte skulle vara så läckert om det inte var skirt och släppte igenom alla tonerna. Jag får försöka ha ett färgat lack under nästa gång, men den här gången ville jag se hur det ser ut på egen hand.

Men jag kan inte komma över hur otroligt snyggt det är! Det är knappt man kan fatta att det är samma lack på bilderna.

Eftersom jag är som jag är kunde jag inte motstå att blinga till det lite efter några dagar…

Publicerat på april 9, 2012, i Diverse nageldekor, Duo- och multikromatiska lack, Frankade lack, Naglar i grönt, Naglar i lila, Naglar i rött. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Omg!! Vilket snyggt lack. *drool* 🙂

  Gilla

 2. Vad roligt att du gillar det! Det är ett ganska snyggt lack faktiskt, det tycker jag med. 😀

  Gilla

 3. Jag har också Acolyte just nu. Det är underbart vackert men jag är hopplös på att fota duochroma lack. Dina bilder är väldigt fina.

  Gilla

 4. Linda: Ja, det är ett grymt snygg lack!
  Sminkan: Det är inte ganska snyggt, det är ju jättesnyggt! Du har verkligen lyckats med det!
  Emma: Tack! 🙂 Jag har insett att duokroma lack oftast blir bäst på bild om man fotar i halvskugga utomhus. Direkt sol gör ofta att man bara ser basfärgen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: