Colors by Llarowe Gizzards and Lizzards

Det är ju fredag, så det blir ett hololack även om holofredag har semesterstängt. Gizzards and Lizzards (ja, det stavas så på flaskan) beskrivs som ett smaragdgrönt holo, men jag tycker det är mer en ganska mörk blågrön. Fint är det i vilket fall, och regnbågarna är ganska imponerande. Det räckte med två lager för att få det täckande och det var lätt att lacka med.

Jag var tvungen att slå upp vad tusan en ”gizzard” är och bara som en upplysning är det tydligen en sorts extra mage som vissa sorters djur har för att mala sönder svårsmält mat… Det hade jag ingen aning om! Man lär sig något nytt varje dag! Om ni är nyfikna kan ni läsa mer om ”gizzards” här.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Since it’s Friday, I’m showing a holo even though Holo Friday is on summer hiatus. Gizzards and Lizzards (yes, it is spelled that way on the bottle) is described as an emerald green holo, but I would rather say that it is a dark teal. Nevermind, it is still a very pretty polish and the rainbows are pretty impressive!

Two coats were enough for opacity and it was easy to apply.

I had to look up what a ”gizzard” is – I had never heard that word before, and it is obviously a kind of organ found in some animals that helps in grinding up food. If you are curious you can read more about ”gizzards” here.

 

Publicerat på augusti 1, 2014, i Colors by Llarowe, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönblått. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Jamen, det där var väl inte så dumt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: